Pentru ea

#idei tinute office #tinute office #stil feminin #idei tinute birou #tinute birou #tinute chic

Tinute pentru birou, care nu sunt plictisitoare

Te-ai plictisit de clasicile tinute office cu fusta dreapta sau pantaloni negre ori albastre si camasa alba? De ce nu incerci sa adaugi o pata de culoare si accesorii dragute care sa transforme radical o tinuta plictisitoare intr-o tinuta de invidiat, care sa te scoata in evidenta?

 

Poti opta pentru un sacou galben sau o camasa galben, pe care sa le asortezi cu usurinta unei perechi de pantaloni si unei camasi/sacou in nuante pale. Nu uita sa accesorizezi tinuta cu bijuterii sic.

Rozul pastel este si el la moda. Opteaza fie pentru un sacou roz, care se asorteaza perfect oricarei camasi sau bluze, si o pereche comoda de pantaloni. Nu uita de tocuri, si accesorii potrivite.

Un pulover larg, in nuante de bej, sau sacouri in aceeasi nuanta, pot fi cu usurinta asortate atat unei tinute sport cat si unei tinute elegante. Merg foarte bine atat alaturi de o fusta cat si alaturi de o pereche de pantaloni.

Culori vibrante precum rosu sau verde te scot rapid in evidenta. Asorteaza o bluza unei fuste drepte sau unei perechi de pantaloni si nu uita sa adaugi accesorii care sa te scoata din anonimat. Daca nu esti adepta culorilor vibrante, poti opta pentru o fusta voluminoasa, pe care sa o asortezi cu o camasa office.

Surse foto: pinterest.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului