Pentru ea

#stil feminin #halloween #tinuta sexy # tinuta de halloween

Tinute infricosator de sexy pentru Halloween

Luna octombrie aduce cu sine sirul nesfarsit de sarbatori pe care le asteptam cu nerabdare in sezonul rece. Probabil ca te gandesti deja la costumatia speciala pe care o vei purta la petrecerea de Halloween, unde toti participantii se vor intrece in originalitate . In consecinta, ti-ar putea fi utile cateva sugestii care sa te ajute in conturarea unei tinute infricosator de sexy pentru eveniment.

Aparatele de fotografiat nu se vor odihni nici macar o clipa de Halloween, cu toata parada de costume nastrusnice care se va desfasura cu siguranta in jurul tau. Daca te-ai saturat de banalele costume de iepuras, Scufita Rosie , pisicuta sau vrajitoare si iti doresti anul acesta o imagine mai matura si mai provocatoare, o poti obtine pastrand totodata tematica speciala a evenimentului.

Iata o serie de articole vestimentare si accesorii din care iti poti construi costumul de Halloween:
 

Corsetul

Un corset care sa imbine eleganta epocii victoriene si senzualitatea stilului gotic este tot ce ai nevoie pentru a fi in centrul atentiei, intr-un sens pozitiv. Nimeni nu va sti daca esti o vrajitoare sexy sau o vampirita irezistibila. Misterul care va pluti in jurul tau te va face cu atat mai atragatoare.

Poti combina corsetul cu o pereche de pantaloni perfect mulati pe trup si cizme sau cu o fusta lunga pana in pamant, pentru un efect mai dramatic.
 

Rujul aprins

Unul din marile avantaje ale Halloween-ului este acela ca nimeni nu te va judeca daca vei alege sa porti ceva iesit din comun. Acum este momentul sa te mandresti cu buzele tale frumos conturate de cel mai indraznet ruj din trusa de machiaj . Ar putea fi prilejul perfect de a-ti da seama ca, de fapt, nuanta te avantajeaza mai mult decat ai fi putut spera vreodata.


Foto: ivstatic.com
 

Manusile din catifea

Cum catifeaua este la mare cautare toamna aceasta, investitia intr-o pereche de manusi confectionate din acest material pretios nu-ti va aduce beneficii doar de Halloween.
 

Cerceii-sarpe

O pereche de cercei in forma de sarpe, cu pietre stralucitoare in combinatia alb-negru, este tot ce ai nevoie pentru a te incadra in mod desavarsit in spiritul sarbatorii.



Foto: ivstatic.com


Ciorapii din dantela


Anul acesta, ciorapii din dantela se potrivesc atat imaginii sobre de Halloween, cat si tendintelor actuale ale sezonului. Ii poti purta linistita cu fusta-creion si camasa la birou, adaptandu-i ulterior costumului de la petrecere fara probleme.

Foto: ivstatic.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului