Pentru ea

#stilago.ro #rochii #magazin online #rochie de seara #stilago # rochii de ocazie #rochii de lux

Tinute elegante de seara: alege cele mai frumoase rochii de lux!

Evenimentele speciale din viata unei femei presupun alegerea unei tinute elegante, care sa ii asigure o aparitie rafinata, originala si greu de uitat. Cromatica, modelul si textura sunt criteriile de care trebuie sa tii cont atunci cand te pregatesti de o iesire speciala de seara, iar stilago.ro este locul unde te asteapta o gama variata de lux adaptate tendintelor actuale si accesibile oricarui buget.

Anul 2011 aduce in prim-plan rochia de dantela , foarte delicata, feminina, care iti accentueaza silueta si iti ofera un aer senzual.

In ceea ce priveste nuantele dominante pentru rochiile de seara in acest acest sezon, trebuie sa ai in vedere tonurile de olive, crem, alb, negru, roz, lila, rosu intens si albastru.

Materialele in voga raman organza, matasea, variantele de tafta, vascoza , satin si tulle.

Stilago.ro iti pune la dispozitie o colectie variata de rochii distinse, usor de achizitionat si mai ales de adaptat oricarei conformatii fizice.

 

Heine - rochie de seara neagra


Fie ca vei lua parte la o petrecere fastuoasa, un bal sau o nunta pretentioasa, rochia de seara neagra Heine te va plasa cu siguranta in centrul atentiei.

Modelul distins cu aplicatii stralucitoare in jurul bustului si taliei, amplasate transversal, confera suplete trupului, iar cupele special formate permit conturarea unui decolteu amplu si atragator.


Pret: 679 ron

 

Heine – Rochie bleumarin pentru mignone


Daca esti mignona , rochia de seara Heine bleumarin este alegerea perfecta pentru ocazii formale. Volanele iti accentueaza silueta iar decolteul si betelia fina vor atrage toate privirile. Cum albastrul ramane o tendinta puternica a sezonului, trebuie sa o ai!

Pret: 769 ron



 

Heine – Rochie de seara rosie


Vrei sa reinventezi conceptul “lady in red” si sa fii in lumina reflectoarelor de cum pasesti in sala de petrecere? Alege rochia de seara rosie cu detalii brodate fin si valuri seducatoare in jurul gleznei. Modelul avantajeaza orice silueta, subtiaza talia si iti pune in valoare bustul.

Pret: 829 ron

 

Carry Allen – rochie de seara neagra


Daca ai un trup armonios conturat si vrei sa intorci toate capetele la petrecere, rochia de seara Carry Allen iti va asigura o aparitie seducatoare, ca pe covorul rosu de la Hollywood. Materialul tip jersey frumos si rafinat, lungimea medie, tulul si dantela in voga, precum si combinatia negru-nud va starni multe invidii.

Pret: 659 ron



 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare