Pentru ea

#stil #haine de birou #tinute vedete #tinute birou #stil vedete

Tinute de birou inspirate din stilul regal

De la casatoria cu printul William, Kate Middleton este urmarita pas cu pas de criticii de moda din lumea intreaga. Stilul sau simplu si curat reprezinta o inspiratie pentru mii de femei de pe mapamond. Rochiile clasice si croielile simple pot fi adoptate cu succes si de catre femeile care isi doresc sa aiba o tinuta rafinata la locul de munca.

Culori clasice

Ai grija sa nu ii coplesesti pe colegii de munca cu tinute in culori stridente. Incearca sa pastrezi un aspect echilibrat. Alege de exemplu o rochie panala genunchi, dreapta, cu o curea neagra in talie. Accesorizeaza cat mai discret, cu un colier fin si un ceas sobru.

Stilul sic - conservator

Chiar daca iti doresti sa iti arati silueta de invidiat, incearca sa te abtii de la acest lucru la serviciu. Incearca sa ai o tinuta conservatoare, insa cu o nota jucausa si originala. Imbraca haine clasice, in culori discrete si accesorizeaza cu cercei si coliere simple.

Aer festiv

De sarbatori nu renunta la vestimentatia clasica, insa adauga o nota festiva. Imbraca o rochie sau o fusta speciala, jucausa. Accesorizeaza cu brose sau curele originale, colorate.

Vinerea casual

De obicei, vinerea este o zi mai lejera, in care este acceptata si vestimentatia ai indrazneata, in ulori vibrante. Daca vrei sa arati sic, insa sa iti pastezi in acelasi timp aerul profesional, poti combina stilurile de imbracaminte.

In partea de sus imbraca o bluza simpla alba, pe care o combini cu un sacou in culori marine si o esarfa colorata. In partea de jos poarta o fusta sau o pereche de pantaloni in culori mai puternice. Vei arata si te vei simti bine, fara sa ai un aspect vulgar.

In stil marin

Fie ca ai o intalnire importanta, o prezentare sau o sedinta, o camasa supla, alba cu decoratiune marinaresti si o fusta creion bleumarin vor fi intotdeauna o combinatie clasica, de efect si proaspata.

Petrecerea de firma

Este foarte usor sa te lasi purtata de val atunci cand trebuie sa mergi la petrecerea firmei. Insa tine minte ca esti in continuare la locul de munca si trebuie sa te imbraci ca atare. Poti opta pentru o rochie mai scurta, cu imprimeuri jucause, pe care sa o combini cu un cardigan sau un sacou. Foloseste accesorii rafinate si micute.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare