Pentru ea

#stil feminin #tinute sexy #tinute #tinute casual

Tinute casual pentru femei increzatoare si sexy

Tinutele casual pot deveni banale dupa o vreme, mai ales cand epuizezi toate variantele de combinare a pieselor vestimentare. Sparge monotonia tinutelor zilnice cu anumite asortari vestimentare care iti confera un aer increzator, sexy si te scot din anonimat. Vei vedea ca ai deja multe dintre articolele vestimentare necesare pentru recrearea acestor tinute casual moderne si stilate.


Little black dress de primavara

Stii deja ca little black dress este rochia care nu ar trebui sa-ti lipseasca niciodata din garderoba, deoarece te poate salva de fiecare data cand nu stii ce tinuta casual sa porti. Primavara aceasta, combina rochia neagra scurta cu o pereche de dresuri colorate si accesorizeaz-o cu o geanta-doctor intr-o nuanta nude si un colier statement.


Little white dress cu sacou negru

Little white dress sau rochia alba scurta este o piesa vestimentara care te ajuta sa-ti pui in valoare feminitatea. Ai incredere in fizicul tau? Iti place sa te simti sexy si seducatoare? Atunci combina rochia alba scurta cu o pereche de dresuri negre mate, un sacou negru cambrat si o pereche de pantofi catifelati, intr-o nuanta de maro foarte deschis sau bej. Aceasta este o tinuta casual potrivita in special in zilele in care dupa serviciu iesi la un restaurant cu iubitul sau prietenii.


Jeansi skinny si bluza inflorata

O tinuta casual foarte reusita pentru iesirile cu prietenii sau pentru shopping poate fi compusa dintr-o pereche de jeansi skinny si o bluza inflorata. Poti alege o bluza care se leaga in talie, pentru a fi mai sexy si mai ademenitoare. O geanta intr-o nuanta pastelata si o pereche de balerini confortabili sunt tot ceea ce iti trebuie pentru a fi increzatoare si a afisa o imagine fresh.


Jeansi skinny si trench negru

Pentru a emana un aer increzator si sexy nu ai nevoie de piese vestimentare sau accesorii nonconformiste. Este suficient sa porti o pereche de blugi skinny cu o bluza monocromatica, iar pe deasupra sa adaugi un trench negru accentuat in talie cu ajutorul unei curele. La capitolul accesorii, poti opta pentru o pereche de botine cu toc inalt (daca sunt prevazute cu tinte metalice cu atat mai bine) si o geanta-postas intr-o nuanta nude.

Iata cum, prin combinarea unor piese vestimentare simple, poti obtine tinute casual deosebite, ideale pentru zilele de primavara.



Sursa foto: sheknows.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare