Pentru ea

#tinuta #pasti #haine #moda #stil #tinuta de sarbatori

Tinuta potrivita pentru Pasti

De Pasti, hainele noi au o semnificatie speciala: reinoirea credintei. Pentru ca din copilarie am fost invatati ca in aceasta zi este bine sa avem haine noi, cei mai multi vor porni din timp prin magazine sa achizitioneze macar un obiect vestimentar.

Ca sa fii in pas cu moda, dar si pentru a te potrivi cu locatia in care vei sarbatori Invierea Domnului, iata cateva haine care te vor pune in valoare. Poti sa optezi pentru haine care sa arate venirea primaverii – imprimeurile florale, bulinele sau inimioarele sunt cele mai indicate.

Rochiile, ideale pentru petrecerea in familie

Daca vei petrece sarbatoarea de Pasti in interiorul casei, poti sa porti o rochie pentru a-ti pune in valoare feminitatea. Iata cateva modele:

Rochia multicolora cu inimioare este perfecta pentru o petrecere alaturi de cei dragi. In mod sigur o astfel de tinuta iti va aminti de sarbatorile petrecute alaturi de parintii tai, in perioada copilariei. Daca iti este frig, poti purta peste rochie o jacheta subtire, un bolero uni si un dres mai gros.

Rochia fara bretele, cu volanase este perfecta pentru femeile cu o silueta longilina – volanele dau impresia unui trup voluptos.  Rochia poate fi purtata cu o curea in jurul taliei pentru evidentierea formelor.  Acest model  se poate purta si daca mergi la o petrecere cu prietenii.

 

 

Pentru ca anul acesta se vehiculeaza ca rochile cu floricele vor fi in voga, da iama in magazine si fa prima achizitie. Rochia din imagine are o croiala simpla – este cambrata pe solduri si usor evazata in zona picioarelor. Modelul si culorile sunt foarte potrivite si pentru o mica domnisoara, asa ca daca ai o fetita/nepotica si vreti sa va amuzati, va puteti imbraca la fel.

 

Tinuta sport, potrivita pentru iesirea la iarba verde

Pentru ca de obicei, cei mai multi ies la picnic a doua zi de Pasti cu familiile si prietenii, iata o tinuta cat mai lejera si confortabila. Daca te decizi sa procedezi si tu la fel, o pereche de pantaloni din bumbac, un tricou haios, un hanorac si o pereche de incaltari comode te vor ajuta sa te simti in largul tau.

Pantaloni sport  

Acesti pantaloni din bumbac iti permit sa te misti in voie, sa te bucuri de natura si eventual de o partida de volei sau badminton. Pantalonii se gasesc si in alte variante de culori, insa pentru ca exista sanse foarte mari sa te patezi (iarba, mancare etc) este indicat sa alegi o culoare mai inchisa si sa le eviti pe cele de pe care petele ies foarte greu. Totodata, este recomandat sa alegi pantaloni lungi pentru a-ti feri pielea picioarelor de diverse zgarieturi.

Tricou cu maneca scurta

Pentru maximum de confort alege un tricou polo, din bumbac. Acesta iti da libertate de miscare si, in acelasi timp, iti pune in evienta silueta feminina . Ai de ales intre culori precum alb, roz, albastru, verde, lila etc. Bumbacul este cel mai sigur material textil, pentru ca permite organismului sa asude, iar transpiratiei sa se evapore mai usor.

 

Hanorac

In cazul in care vremea va fi racoroasa (mai ales dimineata), poti imbraca peste tricou un hanorac mai gros. Hanoracul din imagine este prevazut cu gluga, buzunare si fermoar si este disponibil in culori variate.

Tinuta eleganta pentru restaurant

Chiar daca de obicei, majoritatea petrec sarbatorile de Pasti acasa, mai exista si persoane care prefera sa renunte la pregatiri si la statul in bucatarie si opteaza pentru varianta unei mese imbelsugate la restaurant.

In cazul in care optezi pentru acest lucru, poti alege o tinuta eleganta si rafinata potrivita pentru un astfel de eveniment important.

O rochie simpla, neagra, va fi intotdeauna potrivita pentru o masa la restaurant . Incearca un model asemanator cu cel din imagine si accesorizeaza tinuta cu bijuterii colorate pentru a da putina stralucire. 

 

Daca nu vrei sa imbraci o rochie neagra , poti alege un costum din doua piese: sacou si pantaloni sau fusta. Pe sub sacou poti purta o camasa sau o bluza intr-o culoare aprinsa (rosu, albastru electric etc).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare