Pentru ea

# cum sa fii altfel # don papillon #cum sa te imbraci #tinuta petrecere #rowenta

Tinuta "altfel" la petrecere. Ce sa faci ca sa iesi in evidenta

Petrecerile se tin lant in aceasta perioada si este greu si pentru garderoba ta sa faca fata provocarii de a arata diferit la fiecare iesire. Iata cateva sugestii care cu siguranta te vor scoate din anonimat:

Boyish look 

Daca te-ai plictisit de rochiile vaporoase, mulate, sexy, dar rochii, poti adopta o tinuta cu accente masculine, care te va face sa te diferentiezi printre restul invitatilor. Alege o camasa cu o croiala feminina, o fusta clos sau o pereche de pantaloni cu talie inalta si foloseste un papion pentru a intregi intreaga tinuta. Dar nu orice fel de papion, am sugera noi, ci unul mai special. Recomandam noile colectii Don Papillon. De ce? Iata motivul:

Lemnul de palisandru este, în sine, o operă de artă a naturii, ce provine din zone tropicale: dens, cu o duritate deosebită și intensițăti cromatice de la maro închis la purpuriu, unic prin proprietățile sale, care îl plasează în topul celor mai apreciate esențe. Originar din India, Birmania și Thailanda, cu o istorie de peste 2000 de ani și un aspect estetic impecabil, lemnul de teak (sau tec) se bucură de o viață foarte lungă. Lemnul de wenge este cea mai cunoscută esență exotică, de o eleganță extremă, pusă în valoare în design-ul interior încă de la începutul secolului trecut, de la Art Nouveau la Art-Deco și până la minimalism sau high-tech. Lemnul-vedetă al acestei colecții este stejarul Fahrenheit, tratat în maniera meșterilor renascentiști. Prin expunerea la diferite temperaturi și intensități ale flăcării, acesta capătă aspectul afumat și o culoare închisă pe întreaga grosime. Nodul din stofă fină, pe nuanțe de bej și crem, face ca accentul sa cadă, iremediabil, pe lemn. 

In plus, papioanele sunt unisex si le poti purta fie tu, fie partenerul tau, fie amandoi atunci cand doriti sa aveti un element comun in outfiturile voastre. Papioanele Don Papillon sunt recomandate de actorul Marius Manole, unul dintre cei mai apreciati actori ai generatiei sale, costa 140 de lei si le poti gasi aici.

Little black dress

Cu siguranta ai o rochie neagra pe care o porti ori de cate ori trebuie sa iesi dintr-o incurcatura stilistica. Sau daca nu ai, ar trebui sa-ti imbogatesti rapid garderoba cu una. Anul acesta alege o rochie neagra, nu mulata, astfel incat sa nu te simti incorsetata toata seara. Materialele usoare se poarta chiar si in sezonul rece.

Poti gasi o astfel de rochie la Takko, la un pret mai mult decat rezonabil: 99,99 lei. Simplitatea pe care o ofera rochia neagra unei tinute poate fi transformata rapid in eleganta pe care o impune petrecerea de Revelion cu ajutorul unor accesorii metalice supradimensionate. Un colier cu pietre mari batute cu maiestrie este primul pas catre obtinerea tinutei ideale de Revelion! Completat cu o bratara si cu o pereche de cercei pretiosi, cu pietre de culoare rubinie, creeaza aerul sofisticat pe care vrei sa il oferi rochiei negre, pentru a o scoate din anonimat. Tinuta poate fi completata de un plic negru sau, daca esti o fire mai indrazneata, de unul auriu metalic. 

Mereu coafata

O dilema pentru multe femei este coafura. Daca accesoriile reusesc cu succes sa schimbe orice tinuta, coafura da mereu batai de cap. Stilistii recomanda sa va achizitionati un instrument de coafat semiprofesional, pentru a reusi sa va aranjati singura si cand este inchis la coafor. Cu doua perii de dimensiuni mici si trei setari de temperatura, Brush Activ` Nano Smart te scoate din incurcatura de fiecare data cand trebuie sa iti aranjezi parul in numai cateva minute, asigura Rowenta. Poti avea astfel bucle lejere, un breton bine conturat in directia dorita sau suvite rebele tinute sub control. Trebuie doar sa alegi accesoriul potrivit in functie de rezultatul pe care doresti sa-l obtii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului