Pentru ea

#stil purtare geanta #cum porti geanta #test #geanta

Test: Felul cum iti porti geanta iti dezvaluie adevarata personalitate

Stiai ca stilul de a purta o geanta spune multe despre personalitatea ta? Fa-ti si tu testul ce dureaza doar o secunda pentru a afla ce personalitate ai in functie de modul in care iti porti geanta.

Tot ce trebuie sa faci este sa alegi imaginea care te reprezinta cel mai mult. In functie de numarul pe care il are imaginea, mai jos, vei afla ce tip de personalitate ai.

1. In spate

Daca preferi un rucsac pe care sa-l porti in spate, inseamna ca esti o adevarata aventuriera. Esti mereu pregatita pentru noi calatorii si adori iesirile in oras si plimbarile lungi. Totodata, esti o femeie cu initiativa si iti place sa detii controlul in relatiile cu cei din jur.

2. Pe umar

Daca porti geanta pe umar, indiferent ca este vorba despre umarul stang sau drept este o persoana care citeste foarte mult. In plus, esti genul de persoana care analizeaza bine orice situatie inainte de a actiona.

3. In mana

Obisnuiesti sa tii geanta in mana? Atunci adori sa detii controlul asupra oricarei situatii si in orice circumstante. Esti mereu informata si nu eziti sa iti spui pararea si sa o sustii, chiar daca cei din jur incearca sa o demonteze. Esti o persoana directa si nu eziti sa spui adevarul, indiferent daca risti sa ranesti pe cineva.

4. In fata

Porti geanta in fata? Atunci esti o femeie agitata, mereu pe fuga. In acelasi timp ai o minte agera si esti o persoana foarte inteligenta si iti place sa descoperi mereu lucruri noi.

5. Crossbody

Porti geanta petrecuta peste gat? Atunci esti o persoana care iubeste siguranta. Este aproape imosibil ca cineva sa te jefuiasca in momentul in care porti geanta astfel. Mai mult, se pare ca femeile care adopta acest stil de purtare a gentii sunt persoane balnde, darnice si generoase cu cei din jur.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului