Pentru ea

#moda vara #moda vara 2013 #tendinte vara #moda #stil feminin #sezon estival #tendinte vara 2013

Tendinte vara 2013: Tinute interesante pentru sezonul estival

Vremea frumoasa din sezonul cald deja s-a instalat, asadar este timpul sa mergi la cumparaturi si sa-ti updatezi garderoba pentru sezonul cald. Iata cateva ponturi despre tendintele vestimentare principale din aceasta vara!


1. Tinute alb-negru

Stilul vestimentar in trend din aceasta vara nu este lipsit de cele doua nonculori. Astfel, combinatia alb-negru poate fi folosita atat pentru tinutele de zi, casual ori office, cat si pentru tinutele elegante de seara. Fie ca alegi o rochie simpla in aceasta combinatie, fie ca optezi pentru pantaloni cu imprimeuri geometrice si tricouri in dungi, important este sa te simti bine in hainele tale.


2. Tinute cu dungi indraznete

Iesi din anonimat in aceasta vara si alege tinute cu dungi indraznete. Pentru un outfit de invidiat, poti alege haine in stil marinaresc. Astfel, dungile orizontale, colorate in alb, rosu ori albastru amintesc de mare si sunt tot ce ai nevoie pentru aparitii reusite in sezonul cald. Atat rochiile, cat si pantalonii in dungi reprezinta o alegere inspirata pentru garderoba ta de vara.


3. Tinute cu talia accentuata

In aceasta vara, formele feminine sunt puse in evidenta prin intermediul curelelor sau a pantalonilor cu talie inalta. Asadar, alege sa porti rochite pe care sa le prinzi in talie cu o curea ori rochite cu banda elastica. De asemenea, pantalonii cu talie inalta, in stilul anilor '60, revin in tendinte. Fie ca sunt scurti, fie ca sunt lungi, pantalonii iti vor pune formele in evidenta.


4. Tinute transparente

Sezonul cald aduce multa transparenta in vestimentatie. Camasile colorate din matase reprezinta un must have al acestei veri. Racoroase si elegante, camasile poti fi purtate atat cu pantaloni, cat si cu fuste. De asemenea, fustele scurte cu trena transparenta sunt comode si ofera un aer sofisticat.


5. Tinute sport

Rochitele sport sunt la mare cautare in aceasta vara. Colorate si lejere, acestea sunt potrivite atat pentru zilele in care mergi la plaja, cat si pentru iesirile cu prietenii seara in parc. Le poti accesoriza cu bratari mari si le porti purta fie cu tenisi, fie cu sandale comode.

Sursa foto: showbizdaily.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare