Pentru ea

#imprimeuri #stil feminin #animal print #pantaloni #pantaloni cu inmprimeuri #imprimeuri digitale #imprimeuri florale

Tendinte vara 2013: 5 modele de pantaloni cu imprimeuri

Hainele lejere din materiale subtiri si usoare, precum matasea, inul sau docul, care lasa pielea sa respire, sunt cele mai potrivite pentru zilele toride de vara. Nu doar fustele si rochitele vaporoase te pot ajuta sa arati impecabil in aceasta vara, ci si pantalonii. In acest sezon se poarta intens imprimeurile, astfel ca o pereche de pantaloni cu un model interesant te va ajuta sa alcatuiesti o tinuta vestimentara inedita. Iata cateva modele de pantaloni cu imprimeuri care nu ar trebui sa-ti lipseasca din garderoba in vara 2013!


1. Pantaloni cu model "zebra"

Imprimeurile animale sunt fara indoiala unele dintre cele mai senzuale trenduri ale acestui sezon, iar modelul "zebra" nu se dezice de la aceasta regula. Astfel, pantalonii cu acest model, lejeri si confortabili, te vor ajuta sa treci mai usor peste caldura din timpul verii. Poti alege un model cu betelie pe elastic, largi de sus pana jos. In acest fel, te vei simti bine in hainele tale, dar vei respecta si tendintele verii 2013.


2. Pantaloni cu imprimeu digital

Daca tot suntem in epoca tehnologiei, de ce nu am arata acest lucru si in vestimentatie? Probabil la asta s-au gandit designerii cand au hotarat ca in aceasta vara se poarta imprimeurile digitale. "Pantalonii digitali" pot fi purtati atat in timpul zilei, cat si la petrecerile din timpul noptii. Ii poti asorta cu sandale cu tocul inalt, dar si cu pantofi cu platforme. Acest model se gaseste in diferite culori si forme, astfel ca ai de unde alege pentru a-ti alcatui o tinuta interesanta.


3. Pantaloni cu model abstract

Un alt tip de pantaloni in tendinte in vara 2013 este cel cu model abstract. Desi este un pic mai pretentios, acest model de pantaloni este un must-have al acestei veri. Lejeri si comozi, daca sunt asortati cu un top potrivit si sandale cu toc inalt, pantalonii cu model abstract pot fi foarte eleganti.


4. Pantaloni cu imprimeu floral

Florile colorate pictate pe pantaloni iti transforma tinuta de vara intr-una boema si feminina . Fie ca alegi jeansi, fie ca optezi pentru o pereche de pantaloni din in cu flori imprimate, vei obtine o tinuta vestimentara inedita.


5. Pantaloni in degrade

Un alt element care caracterizeaza aceasta vara este degradeul. Acest model este in tentinte si in ceea ce priveste pantalonii. Asadar, poti alege sa porti in aceasta vara pantaloni colorati in diferite nuante, pentru a fi in ton cu tendintele sezonului estival.



Sursa foto: igrooveradio.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare