Pentru ea

#tendinte # fusta maxi #paltoane

Tendinte toamna 2013: 6 tinute indraznete pentru noul sezon

Pentru ca nu mai este mult timp pana cand toamna isi va intra in drepturi, este timpul sa iti actualizezi garderoba si sa fii la curent cu noile tendinte. Vedetele sunt cele care dau tonul. Care sunt tinute vestimentare care se poarta in aceasta toamna si cum ar fi bine sa le combini, poti afla urmarind stilul vestimentar al starurilor de la Hollywood.

1. Fusta lunga cu slit

Daca vrei ca in aceasta toamna sa fii eleganta, insa sa te simti si confortabil, poti alege sa porti o fusta lunga cu slit (despicatura). In functie de felul in care o accesorizezi, fusta lunga poate fi purtata si in tinute casual, dar si ca parte esentiala a unui outfit de seara.

2. Tinute vestimentare in nuante oceanice

Tinutele vestimentare in nuante oceanice au facut furori in aceasta vara, insa vremea lor nu a apus. Modele de rochii in culori puternice se poarta si in toamna 2013, asa ca nu ezita sa iti completezi garderoba cu o rochie maxi noua sau un top elegant.

3. Paltoane voluminoase

Cand temperaturile vor scadea considerabil, ar fi bine sa iei in calcul paltoanele elegante care sa-ti tina de cald. In aceasta toamna, se poarta paltoanele voluminoase pe care sa le poti asorta atat la tinute casual, cat si la cele de seara.

4. Tinute monocromatice

Ai o culoare preferata? In aceasta toamna poti profita din plin de preferinta ta pentru anumite nuante. Sunt in trend tinutele monocromatice. Costumele barbatesti au devenit un must-have in randul femeilor, iar toamna 2013 poti alege sa porti o asemenea tinuta intr-o culoare mai vesela.

5. Tinute vestimentare albe

Albul nu se demodeaza niciodata. Sezonul acesta poti purta tinute vestimentare albe pentru a avea un look relaxat. Foarte versatile, tinutele albe sunt potrivite pentru orice ocazie. Totul depinde de modul in care alegi sa le accesorizezi.




6. Pantalonii largi

Pantalonii largi revin in tendinte in aceasta toamna. Acest model de pantaloni avantajeaza orice silueta si pot forma o tinuta vestimentara care, cu siguranta, nu va trece neobservata. Eleganti si confortabili, pantalonii largi sunt nelipsiti in moda din toamna 2013.




Sursa foto: chicisimo.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare