Pentru ea

#pantaloni #primavara 2011 #pantaloni extra-large #pantaloni evazati

Tendinte primavara-vara 2011: pantalonii extra-large

Pantalonii extra- large sunt o alegere stilistica care nu este potrivita pentru toata lumea. Daca pantalonii evazati nu se potrivesc stilului tau, incearca pantalonii extra-large, cu crac mare.

Chiar daca pantalonii stramti mai sunt inca acceptati printre tendintele noului sezon, pantalonii evazati si pantalonii extra-large vor avea un impact mai mare in acest sezon.

Pantalonii extra-large se deosebesc de stilul evazat prin talia inalta si modul in care cracul incepe sa se largeasca de la partea superioara a coapselor. In partea inferioara cracul trebuie sa aiba un diametru mai mare decat lungimea talpii.

Acesti pantaloni se pot integra cel mai bine intr-o garderoba care pune accentul pe eleganta. Ideali pentru tinutele office, pantalonii extra-large pot fi gasiti in acest sezon in trei variante.

Sursa foto: Fashionhippo.com

 

Pantalonii cu crac larg

 

Sofisticati, dar relaxati, acesti pantaloni au, in general, o talie inalta. Fie foarte moderni, fie vintage, pantalonii cu crac larg se potrivesc si stilului masculin.

 

Blugii cu crac larg

 

In cazul blugilor, stilul extra-large se apropie de jeansii baggy , abandonati de designeri in noul sezon.

Pentru 2011, alege blugii care nu sunt foarte largi in partea de sus a coapsei, dar ai caror craci nu se largesc brusc in zona genunchilor.

Cauta blugii care au o aparenta unitara, fara sa fie baggy si fara sa fie evazati doar de la genunchi in jos.

 

Pantalonii palazzo

 

Pantalonii palazzo sunt varianta casual a stilului extra-large. Nepotriviti pentru un stil office, ei sunt destinati in principal iesirilor in oras sau vacantelor pe litoral.

Croiti din materiale foarte subtiri, matase sau crep saten, pantalonii palazzo ofera un look diafan si relaxat, iar cracii sunt foarte largi.


Akris, Christian Dior. Sursa foto: Fashionising.com

 

Cum sa porti pantalonii extra-large

 

Pantalonii extra-large, cu cracul larg, pun in valoare cel mai bine femeile inalte, dar cu cateva sfaturi, ei devin potriviti si pentru femeile de inaltime medie.

Acest tip de pantaloni arata bine rareori cu pantofi fara tocuri. Pantofii fara toc nu pot completa acest look cu succes, iar eleganta pantalonilor se pierde.

Singura exceptie o constituie un look masculin, pe care il poti completa cu pantofi fara toc de inspiratie masculina.

Pentru a echilibra volumul din partea de jos a corpului, pantalonii extra-large trebuie purtati cu un top care sa nu fie stramt, dar croit pe liniile corpului, fara material in exces.

Daca preferi o bluza mai larga, completeaza tinuta cu o curea. Acest look este mai greu de adoptat de femeile mai plinute, fiind recomandat femeilor slabe si inalte.

In cazul in care vrei sa adopti un stil retro, inspirat din anii '70, combina acest tip de pantaloni cu sandale cu platforma si o palarie cu boruri largi.

Pentru un stil inspirat de anii '40, poti combina pantalonii cu crac larg cu o bluza cu dungi de inspiratie maritima si cu espadrile.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare