Pentru ea

#stil #tendinte primavara 2012 #pijamale #tendinte pijamale 2012 #haine 2012 #pijamale dama

Tendinte in pijamale pentru primavara 2012

Primavara 2012 vine cu tendinte precise si in materie de pijamale. Creatori de moda celebri precum Stella McCartney, Hermes, Clemence Riberio, Antonio Marras, Haider Ackermann, Jil Sander, Jonathan Saunders si Richard Nicoll au adus in atentia publicului modelele in voga ale sezonului, dominate de imprimeuri diverse si culori puternice.

Pijamalele pentru sezonul primavara-vara 2012 sunt mai elegante si mai pline de stil decat cele pe care le porti de obicei acasa. Ele vin in variante interesante de imprimeuri colorate, broderii si aplicatii din dantela, chiar accesorizate cu cristale.

Pijamalele albastru-cobalt

Fermecatorul albastru cobalt isi face simtita prezenta si in materie de pijamale, mai ales daca vorbim de imprimeuri speciale care imbina armonios mai multe nuante intense ale acestei culori. Designerii propun chiar o abordare foarte indrazneata pentru purtarea lor in timpul zilei, prin adaugarea unei jachete bleumarin si uneor sandale cu barete subtiri si talpa plata.

Pijamalele oranj

Oranjul isi extinde popularitatea si in randul pijamalelor, mai ales daca discutam despre croieli structurate, cu guler inalt si pantaloni largi, 3/4.



foto : millionlooks.com

Pijamale cu animal print

Imprimeul de leopard, senzual si potrivit pentru a fi purtat intr-un cadru intim, nu putea sa lipseasca din randul tenditelor pentru pijamelele primaverii 2012. Este de preferat totusi sa alegi varianta deux-piece clasica, formata din camasa si pantaloni.

Pijamale cu buline polka

Asa cum era de asteptat, alaturi de animal print nu puteau lipsi alte vedete ale tendintelor de sezon, femininele buline polka. Poarta-le in combinatii de culori neutre, precum bej si maron inchis.



Foto: millionlooks.com

Pijamale in stil marinaresc

In fine, stilul marinaresc se remarca si el in randul tendintelor pentru pijamale, cu atat mai mult cu cat imprimeurile in dungi sunt in voga si te pot ajuta sa iti subtiezi vizual silueta.



Foto: millionlooks.com

Cum porti pijamalele pentru primavara 2012

Daca pijamelele alese de tine vin intr-un set format din doua piese, poarta-le cu incaltaminte plata, slapi sau papuci pufosi de casa.

Daca alegi doar o pereche de pantaloni intr-un stil sportiv, pune-i in valoare cu un tricou cat mai simplu, care sa depaseasca foarte putin linia elasticului din talie.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare