Pentru ea

#stil #tinute neinspirate #tendinte venstimentare #stil vestimentar neinspirat

Tendinte in moda populare, dar nepotrivite

Atunci cand sunt purtate de vedete sau apar pe copertile revistelor, chiar si cele mai ciudate piese de vestimentatie sunt in trend, devenind in scurt timp piese de rezistenta in orice garderoba.

Insa, nu tot ceea ce vezi in reviste este intotdeauna potrivit pentru tine. Invata din trecut si fii atent la semnele pe care timpul ti le ofera. Iata mai jos cateva tendinte in moda foarte populare, care insa sunt total nepotrivite.

1. Pantaloni cu turul lasat. Acest fenomen a facut furori in anii 2010 - 2011, insa, in scurt timp, chiar si femeile cu un trup perfect au renuntat la acest obiect vestimentar care nu le punea in evidenta trasaturile frumoase.

2. Sepcile Von Dutch. Aceste sepci au fost la mare cautare in anul 2003, odata cu promovarea intensa facuta de Ashton Kutcher in timpul emisiunii sale "Punk'd.".

3. Pantaloni midi evazati din licra. Chiar daca erau purtati in anii '60, acesti pantaloni au reinviat in secolul XXI. S-a renuntat insa rapid la ei, deoarece nu puneau in evidenta corpul, iar pentru femeile mai pline reprezentau un adevarat dezastru.

4. Cordoane din lanturi. Perfecte pentu tinutele de scena ale cantaretelor in voga in zilele noastre, cordoanele din lanturi reprezinta un mare "asa NU" in stilul vestimentar elegant. Incearca sa eviti astfel de accesorii, pe care le poti inlocui cu cordoane din piele sau din alte materiale, cu diverse aplicatii.

5. Papuci flip-flop cu platforma. Cel mai adesea acompaniati de pantalonii largi din licra de mai sus, acest tip de incaltaminte reprezentau o alegere comuna in randul femeilor amatoare de confort. Din fericire aceasta moda a apus, in special datorita aspectului nepotrivit si riscurilor pentru sanatate.

6. Cozi de vulpe. Louis Vuitton a introdus in moda cozi de vulpe colorate in sezonul de primavara - vara 2010, iar magazinele din intreaga lume au adoptat acest accesoriu. Nu crezi insa ca o coada de vulpe atarnata de alte haine arata cel putin ciudat?

7. Salopete din prosop. Acest tip de material are calitatile sale speciale, insa nu isi gaseste locul intr-o garderoba respectabila. Renunta cat mai repede la acest obiect de vestimentatie si alege salopete din materiale naturale precum bumbac.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare