Pentru ea

#moda #stil feminin #toamna # tendinte moda

Tendinte fashion street in toamna 2013

Peste cateva zile va debuta oficial toamna. Cu aceasta ocazie trebuie sa faci cateva modificari si in ceea ce priveste tinuta ta de zi cu zi. Pentru ca este destul de greu sa iti achizitionezi haine pe care le vezi pe podiumurile de moda, trebuie sa stii ca exista si o moda a strazii, numita fashion street, care este mult mai accesibila si mult mai lejera, dar cu acelasi impact estetic aparte. Iata care sunt tendintele fashion street in aceasta toamna:


1. Sacoul alb

Orice tinuta banala de zi poate fi valorificata si scoasa in evidenta toamna aceasta cu ajutorul sacoului alb. Poti alege orice tip de sacou, fie drept, in colturi sau asimetric. Conteaza doar sa fie noncromatic. De asemenea, sacoul alb este extrem de versatil. Il poti purta atat la tinute de zi lejere, cat si la o tinuta eleganta, cu o rochita de exemplu.


2. Pantalonii scurti din denim

Profita de zilele calduroase de la inceput de toamna si creeaza-ti un outfit de strada inedit. Poarta o pereche de pantaloni scurti din denim asortati cu o bluza larga, usor lasata pe umeri si o pereche de tenisi ghete. Look-ul tau va fi cu siguranta apreciat si se incadreaza perfect in tendintele fashion street 2013.


3. Palariile, un must-have toamna aceasta

Unul dintre accesoriile indispensabile toamna aceasta sunt palariile, in orice nuante si in orice forma. De asemenea, toamna aceasta iti poti da frau liber imaginatiei combinand stilul elgant cu cel sport. Poti purta fara nicio grija o rochie sport, larga si o palarie, clasica, eleganta.


4. Puloverele statement

In mare voga toamna aceasta, mai ales in fashion street, sunt puloverele statement, incarcate, insa elegante si sic. Combina un pulover sau un cardigan statement cu o pereche de jeansi scurti si niste botine accesorizate si vei avea unul dintre cele mai trendy outfituri, care se incadreaza perfect in tendintele fashion street 2013.


5. Blugii rupti

Blugii rupti revin la moda toamna aceasta. Cu ajutorul lor iti poti realiza o tinuta eleganta, dar si una lejera. Chiar si marile staruri sunt din nou innebunite dupa acest vechi, insa mereu la moda obiect vestimentar.



Sursa foto: facebook.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare