Pentru ea

#tendinte incaltaminte primavara #incaltaminte #stil feminin #tendinte incaltaminte #tendinte incaltamine 2013

Tendinte 2013: 5 modele de pantofi in voga primavara aceasta

Dupa o iarna lunga, timp in care picioarele tale au fost protejate cu sosete groase si ghete imblanite, a venit momentul sa le lasi din nou sa respire. In fiecare an, odata cu venirea primaverii, si magazinele incep sa se aglomereze cu perechi de pantofi care mai de care mai interesante. Esti curioasa sa vezi ce se poarta in sezonul primavara 2013?


1. Botine de primavara cu toc gros

Primavara aceasta, botinele dobandesc o noua infatisare, gratie tocurilor foarte groase si patratoase din dotare. Alege botine care se leaga cu sireturi, dar evita nuantele aprinse. Dat fiind faptul ca tocurile atrag atentia asupra botinelor, o nuanta puternica ar fi prea mult, asftel ca este bine sa optezi pentru incaltari in nuante neutre.



Sursa foto: buzznet.com


2. Pantofi cu bareta

Pantofii cu bareta care se prinde in jurul gleznei sunt deosebit de eleganti si se potrivesc atat la o tinuta lady-like, cat si la o tinuta casual. Poti opta pentru pantofi cu tocuri inalte si subtiri sau pentru pantofi cu tocuri medii si groase.



Sursa foto: buzznet.com


3. Pantofi cu imprimeu floral

Primavara aceasta, pantofii cu imprimeu floral ar trebui sa se regaseasca in garderoba tuturor femeilor preocupate de tendintele in moda. Versatili si foarte aratosi, acesti pantofi pot accesoriza cu succes o rochie monocromatica de primavara sau o pereche de jeansi indigo.



Sursa foto: weheartit.com


4. Pantofi in nuante pastel

Pantofii in nuante pastel sunt un must in aceasta primavara. Principalul avantaj al nuantelor pastel este acela ca pot accesoriza o multime de tinute, de la cele casual la zi, la cele sofisticate si rafinate de seara.



Sursa foto: vintagetearoses.com


5. Pantofi cu aspect metalizat

Detaliile metalice au inceput sa cucereasca pantofii inca de primavara trecuta, insa atunci erau destinati in special pentru decorarea partii frontale a pantofilor. Primavara aceasta, incaltamintea capata finisaje metalizate in totalitate.

Conform stilistilor, se poarta in special finisajele argintii, in defavoarea celor aurii, deoarece sunt mai usor de purtat si de asortat la tinutele de zi sau la cele de seara. Daca iti achizitionezi in aceasta perioada o pereche de pantofi cu aspect metalizat, ai putea avea de castigat, deoarece acest model se va purta din plin si in sezonul estival.



Sursa foto: glamour.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului