Pentru ea

#trenci #trenciuri #trenciuri toamna #moda toamna

Tenciuri trendy in aceasta toamna

Trenciurile raman si in sezonul toamna-iarna 2013-2014 piese-vedeta. Culorile, textura si croielile devin insa mai extravagante si pline de culoare. Anul acesta achizitioneaza-ti trenciuri viu colorate, accesorizate, cu imprimeuri sau din piele ecologica. Iata cateva modele de trenciuri care sunt un must-have toamna aceasta:


1. Trenciurile cu accente metalice

Daca iti plac tinutele clasice, insa vrei ca toamna aceasta sa iesi putin din tipar, poti alege un trenci intr-o culoare neutra, insa cu cateva accente metalice. Acestea sunt asezate finut in jurul buzunarelor, pe umeri sau pe marginile manecilor. Detaliul conteaza toamna aceasta.


2. Trenciurile accesorizate

Trenciurile accesorizate sunt elementul care da viata tinutelor monotone de toamna. Acestea sunt perfecte pentru firile mereu optimiste, dornice sa iasa in evidenta, dar care pun accent si pe o atitudine puternica.
 

3. Trenciurile din piele ecologica

In aceasta toamna, din garderoba ta nu trebuie sa lipseasca nici trenciurile din piele. Le poti purta la tinute elegante si sofisticate. Trenciurile din piele sunt perfecte pentru femeile indraznete si nonconformiste, care vor sa atraga atentia.

 

4. Trenciurile XXL

Toamna aceasta, obiectele vestimentare XXL sunt un must-have. Sunt promovate de aproape toti desgnerii, iar tu trebuie sa le ai. Trenciurile XXL sunt perfecte, deoarece in ele nu te simti incorsetata, iar volumul lor emana in aceasta toamna eleganta.
 

 


5. Trenciurile cu animal print

Surprinzator, animal printurile raman in mare voga si toamna aceasta, asa ca ar fi ideal sa ai cel putin o piesa vestimentara de acest gen. Un trenci cu animal print ar fi ideal, deoarece nu este nevoie sa il asortezi cu celelalte piese vestimentare.


6. Trenciurile din materiale mixte

Extravaganta si ineditul sunt principalele caracteristici ale modei in aceasta toamna. Combinatiile surprinzatoare de materiale sau culori sunt cel mai usor de realizat, asa ca incearca sa iti creezi singura trenciul folosind tesaturi diferite, care sa se imbine insa armonios si sunt placute cromatic.

 


Sursa foto: poisepolish.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare