Pentru ea

#stil feminin # toamna iarna 2011 #haine iarna #haine groase #suprapuneri haine

Suprapuneri vestimentare inedite pentru iarna

Secretul unei tinute atragatoare si usor de purtat in anotimpul rece este sa te imbraci "in straturi", mai exact sa porti mai multe piese vestimentare impreuna si sa eviti banala alaturare bluza subtire - geaca de eschimos. In afara de efectul estetic mult mai reusit, te vei bucura si de confortul termic de care ai nevoie in aceasta perioada. Iata cateva idei de suprapuneri vestimentare inedite pentru iarna 2011/2012.

Arunca o privire in cutiile de haine intrate in penumbra si gandeste-te care dintre ele ar putea sa revina in actualitate. Vei fi surprinsa de cate combinatii interesante ai putea obtine cu ajutorul pieselor vestimentare de care ai uitat ca le ai in garderoba.


Maletele colorate

A sosit momentul sa nu te mai simti stanjenita de a purta maletele cu gat de acum cinci-sase ani, pentru ca au revenit puternic in tendinte. Secretul consta in curajul de a alege culori cat mai aprinse, care sa adauge un plus de personalitate tinutei.

Cardiganul maxi

Cardiganul maxi poate fi purtat peste orice alta piesa vestimentara , precum o jacheta de blugi mai subtire pe care ai cumparat-o intr-o primavara blanda. Aceasta suprapunere inedita adauga o nota de originalitate tinutei si iti asigura confortul dupa care tanjesti in zilele foarte racoroase de iarna.



Foto: refinery29.com

Doua pulovere XXL suprapuse

Puloverele supradimensionate sunt chic si la moda iarna aceasta, iar suprapunerea lor pentru un plus de protectie termica potenteaza efectul de modernitate si stil. Poarta doua pulovere XXL din lana cu o pereche de blugi-pana foarte mulati si nu vei trece neobservata.

Pulover gros peste o rochie vaporoasa

Nu toate rochitele dulci si vaporoase pe care le adori trebuie sa intre in hibernare iarna aceasta. Un pulover gros si comod este solutia perfecta pentru a continua sa le porti. Nu uita nici de colantii caldurosi!




Foto: refinery29.com

Pielea si tricotajele

Ofera o noua abordare a conceptului de asociere a materialelor si poarta un pulover din lana ultra calduros cu geaca din piele pe care o adori. Iarna aceasta poti experimenta in voie amestecul de texturi si forme.



Foto: refinery29.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare