Pentru ea

#tendinte #stil feminin #sezon estival #vara #stilul oriental

Stilul oriental, noua tendinta in vara 2013. Iata 3 tinute pe care le poti adopta in sezonul estival!

Stilul oriental capata o popularitate din ce in ce mai mare in tendintele din vara 2013. Influenta unor tari, precum China sau Japonia, se resimte in moda din acest sezon, care pune accentul pe tinute cat mai vesele si colorate. Astfel, tinutele vestimentare atat de versatile, inspirate din cultura orientala, dar create intr-un stil occidental inedit, sunt in voga in vara 2013. Iata cateva tinute interesante pe care le poti purta in sezonul estival!


1. Rochii inflorate

Pentru a-ti construi un look sofisticat, care sa te ajute sa te faci remarcata, poti alege sa porti in aceasta vara rochii inflorate. Adaptate tinutelor de strada, rochiile inflorate cu accente orientale pot fi purtate in timpul zilei la intalnirile cu prietenii ori cele de afaceri, insa sunt o buna alegere si pentru petrecerile din timpul noptii. Astfel, cu ajutorul rochiilor cu imprimeuri florale, caracteristice culturii asiatice, vei reusi sa stralucesti in vara 2013.


2. Jacheta cu imprimeu japonez

In serile racoroase de vara poti opta pentru o jacheta cu imprimeu japonez. Auriul este una dintre nuantele care predomina in cultura orientala, astfel ca o jacheta cu imprimeuri in aceasta nuanta se adapteaza perfect pentru tinutele de vara.

In plus, desenele din portelanurile japoneze sunt acum folosite si in tinutele vestimentare! Influenta orientala si stilul occidental in care sunt croite hainele dau o nota inedita trendului din acest sezon estival.


3. Kimono simplu si elegant

Imbinarea dintre Orient si Occident a facut posibila purtarea kimonourilor in aceasta vara. Astfel, costumul national al Japoniei este in voga in tinutele de strada din Europa. Cu o croiala foarte simpla, aceasta tinuta vestimentara este destul de greu de aranjat, insa cu putina imaginatie si accesoriile potrivite, poti obtine un outfit de invidiat. In nuante de rosu, negru, culori perlate sau imprimeuri cu motive florale, kimonoul este in voga in vara 2013, multumita versatilitatii si simplitatii care il caracterizeaza.



Sursa foto: clothing9.blogspot.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare