Pentru ea

#lady gaga #stil #vedeta #excentric #extravaganta #tinuta #outfit #cantareata #look

Stil de vedeta: Lady GaGa

Lady GaGa a socat intotdeauna prin aparitiile extravagante pe covorul rosu, in concerte sau la alte ceremonii si evenimente mondene.

Stilul sau vestimentar post-modernist care aminteste de picturile lui Picasso a fost aspru criticat de revistele de moda si de criticii vestimentari ai vremii. Insa, tocmai prin acest look aiurit total iesit din tipare, si-a dobandit Lady GaGa faima. De multe ori, fanii asteapta mai degraba sa vada care va fi urmatoarea aparitie a cantaretei decat viitorul single al acesteia.

Fie ca vorbim de teme teatrale, de mania pentru cele mai dubioase combinatii sau pur si simplu de pasiunea pentru accesorii precum fluturasii, funditele, animalele sau perucile, Lady GaGa si-a definitivat un stil extravagant difici de copiat.

Pana la urma este complicat sa te imbraci intr-o rochie realizata integral din par uman la care sa asortezi si o geanta cu un pudel din acelasi material, cum a facut GaGa la o ceremonie muzicala.

Cu atat mai greu este sa pui la punct o coafura in care centrul de interes este o fundita confectionata din propriul par. Cand s-a decis sa adopte acest trend, GaGa a starnit o adevarata manie a fundei. Revistele au consumat tusuri intregi de imprimanta pe aceasta tema, in timp ce, pe internat au rulat luni intregi demo-uri ce iti aratau cum sa creezi o asemenea coafura.

Unul dintre cele mai tari gaselnite in out-fit-urile vedetei a fost insa costumul din bule pe care l-a purtat in concertele sale. De altfel, costum este cam mult spus, avand in vedere ca intreaga tinuta a fost compusa dintr-un leotard (mai nou un trademark al divei) si o „jacheta” din baloane.

Pe de alta parte, pentru un show sustinut la festivalul de muzica de la Glastonbury , Lady GaGa a ales sa fie de-a dreptul „spatiala”. Intr-o tinuta in care o rochie se combina cu un disco ball, GaGa i-a dat clasa interspatialilor din Star Trek .

Ce sa mai spunem de celebri maimutoi Muppets care au fost invidiosi pe o tinuta de-a artistei compusa dintr-o fusta cu personajul principal Muppets Swow sau despre legendera aparitie a divei plimbandu-se cu ceasca in mana  prin Anglia. Care a fost explicatia vedetei? „Totul a fost un simplu experiment, am luat ceasca din setul meu de portelan si m-am gandit sa o duc la Londra si s-o fac faimoasa”.

In timp insa, Lady GaGa s-a saturat de palarii, cescute, scufite si alte animalute si s-a hotarat sa socheze audienta printr-un outfit desprins din filmele de groaza. Ce-a iesit? „Trendul vampirului GaGa”... sau mai bine zis o aparitie de groaza in care diva purta doi canini foarte ascutiti. Oare a si muscat pe cineva cu ei?

Se pare insa ca nici aceasta ipostaza de nevasta a lui Dracula n-a prins-o pe GaGa , diva revenind la mania ei - animalutele, sau mai bine zis iepurasii. Astfel, nu o data, cantareata si-a facut  aparitia purtand pe cap niste urechiuse de iepure. Se pare ca trendul iepurasului este in plina ascensiune in acest moment si Lady GaGa nu s-a sfiit sa-l promoveze cu interes.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare