Pentru ea

#jennifer aniston #stil vestimentar #stil de vedeta #stil Jennifer Aniston

Stil de vedeta: Invata sa te imbraci ca Jennifer Aniston!

Jennifer Aniston este una dintre cele mai indragite actrite de la Hollywood. Simpatica Rachel din serialul "Friends" nu este doar o actrita talentata, ci si un adevarat model de urmat in materie de fashion. Descopera si tu secretele din spatele stilului vestimentar impecabil al lui Jennifer Aniston!


1. Poarta doar haine care iti vin bine


Jennifer Aniston reuseste sa aiba mereu un look ca la carte deoarece nu poarta decat piese vestimentare care ii vin ca o manusa si in care se simte confortabil. Secretul este urmatorul: daca o haina anume nu te convinge 100% atunci cand o probezi, nu o va face niciodata.

Chiar si atunci cand adopti un look relaxat, compus din jeansi, o jacheta de piele si o esarfa, nu vei reusi sa arati impecabil decat daca toate elementele care iti alcatuiesc tinuta iti vin ca turnate.


2. Nu te teme sa porti haine masculine


Jennifer Aniston stie sa poarte cu stil o tinuta cu parfum masculin! O poti face si tu alegand sa combini o pereche de pantaloni bootcut eleganti la care sa asortezi un sacou. Pentru a da o nota de sic si glam tinutei masculine, foloseste-te de trucul lui Jennifer Aniston: poarta cateva lantisoare aurite la gat, de dimensiuni diferite. Finalizeaza-ti look-ul cu un clutch simplu si o coafura lipsita de pretentii.


3. Poarta haine comode la cumparaturi


O tinuta comoda nu este neaparat una lipsita de stil si de bun gust! O doveste din plin Jennifer Aniston care nu iese la cumparaturi in tinute incomode, completate de pantofi cu tocuri cui. Ii poti urma exemplul alegand sa porti, pe timp de vara, o rochie maxi la care sa asortezi o pereche comoda de flip flops sau sandale gladiator.


4. Pune-ti atuurile in evidenta


Fie ca este vorba despre talia de viespe sau despre un bust generos, iti poti pune atuurile in evidenta fara a comite o imprudenta vestimentara. Jennifer Aniston s-a folosit nu doar o data de culoarea superba a ochilor sai pentru a crea o tinuta de efect. In imagine, Jennifer Aniston poarta o rochie Burberry intr-o nuanta similara ochilor sai.


Foto: ivillage.com, onlinemovieshut.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului