Pentru ea

#Tefal Access Steam #tinute impecabile #solutie rapida #tinute de vara #tefal #solutie

Solutia rapida pentru tinute de vara impecabile

Oricine a incercat vreodata sa calce o rochie de matase stie cat de dificil e sa netezesti cutele fara sa afectezi tesatura delicata. Iar cand esti in vacanta si tot ce iti doresti e sa iesi cat mai repede la plimbare, calcatul hainelor e ultimul lucru pe care ti-l doresti. Dar daca ar exista o solutie care sa te ajute sa indepartezi rapid cutele si in acelasi timp sa improspateze si sa igienizeze hainele? Ei bine, aceasta exista si se numeste Access Steam , un aparat de calcat cu abur de la Tefal , foarte practic si usor de folosit, care asigura in doar cateva clipe o tinuta zilnica impecabila.

"Cand vrei sa iesi in oras si nu stii cu ce sa te imbraci pentru ca exact rochia pe care vrei sa o porti este necalcata sau cand ai nevoie sa revigorezi rapid bluza pe care ai purtat-o cu o seara inainte, aparatul de calcat cu abur Access Steam te va scoate din incurcatura. Este solutia garantata pentru retusuri de ultim moment", explica Gabriela Velicu, Trade Marketing Manager Groupe SEB Romania.

Cum functioneaza?

Aburul puternic netezeste, improspateaza si igienizeaza orice tip de tesatura in timp record, direct pe umeras. Tefal Access Steam include un accesoriu pentru a putea agata hainele si a le calca in pozitie verticala, ceea ce elimina nevoia de a folosi o masa de calcat.

Rezervorul aparatului are o capacitate de 200 ml si este detasabil, pentru a permite umplerea sa cu usurinta. Gratie designului compact, aparatul este portabil si poate fi depozitat oriunde, in pozitie verticala sau agatat.

Ingrijirea tesaturilor nu a fost niciodata mai usoara!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare