Pentru ea

#rochii sezon #reduceri rochii #reduceri #rochii

Smart shopping in 2 pasi: stiai secretul?

Vara e de mult instalata, iar rafturile supermarketurilor sunt pline-ochi cu produse de protectie solara. Au inceput concediile si pe Facebook si Instagram au explodat milioane de fotografii dragute de la terase, plaja sau de la piscina. Desigur, tu si prietenele tale o sa va alaturati curand acestui val si trebuie sa aratati perfect in shootingurile spontane. Ce sa porti, cum sa fii in tendinte fara sa cheltuiesti o avere? Cum trendul se schimba de la un sezon la altul, te incurajam sa faci smart shopping in 2 pasi. Cum reusesti asta?

1. Profita de sezonul de reduceri

Stii deja ca de doua ori pe an, toate magazinele ofera discount-uri substantiale. Acestea sunt momentele in care iti poti innoi garderoba. Daca tentatia de a intra in fiecare magazin, atunci cand ajungi intr-un mall, ti-a ruinat bugetul de zeci de ori, e momentul sa faci cumparaturi online. Nu doar ca nu vei mai vedea toate vitrinele, dar vei castiga si enorm de mult timp. Acceseaza un site de haine si genti si adauga in cos doar produsele de care ai nevoie.

2. Alege hainele care sa transceada timpul

Un studiu arata ca, atunci cand femeile sunt intrebate care este primul obiect vestimentar care le vine in minte, raspunsul lor este: rochii. Fiecare colectie aduce in atentia pasionatelor de moda noi culori, noi imprimeuri si noi materiale. Iti doresti sa ai un model din fiecare. Sunt, insa, rochii must have, care pot deveni armele tale secrete. Ai deja garderoba plina de accesorii, fie ca sunt bijuterii, esarfe sau genti. Investeste in niste rochii simple, dar despre care stii ca nu se vor demoda niciodata.

Little Black Dress este, indiscutabil, prima noastra oprire. Ai nevoie de ea, indiferent de cat de mult te-ar atrage culorile si printurile.

Intrate in atentia designerilor de cateva sezoane bune, rochiile in culori nude sunt o alta piesa de rezistenta a sifonierului unei femei chic. Sunt usor de asortat, pun in evidenta pielea si au un aspect glam.

„Cand nu stii ce sa porti, alege ceva rosu.” spunea designerul american Bill Blass. Asadar, o rochie rosie va atrage mereu privirile asupra ta. Cand vei dori sa iesi in evident, doar imbrac-o, pune niste perle subtile in urechi, si vei fi garantat polul oricarui eveniment.

Smart shoppingul este o notiune intrata in uz de putina vreme, care consta in idea de a investi in produse de calitate. Asadar, fa si tu achizitii in perioadele de reduceri si investeste in piese vestimentare statement, care nu se demodeaza niciodata.

Sursa foto: www.adona.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare