Pentru ea

#stil vestimentar #stil feminin #showbiz #valentina pelinel #vedete intern #tinute valentina pelinel #stil valentina pelinel

Simplu, clasic, sexy: stilul Valentina Pelinel

Valentina Pelinel este, fara doar si poate, una dintre frumoasele mioritice. Arata bine, are sex appeal si e normal ca ochii tuturor sa fie atintiti asupra ei atunci cand apare la un eveniment monden. Iat-o la cateva dintre iesirile sale publice care ii definesc stilul vestimentar:

Poarta doar ce o avantajeaza

"Stilul meu este clasic, simplu, uneori dulcic, imi plac lucrurile sexy, dar nu foarte sexy!", marturisea Valentina intr-un interviu pentru perfecte.ro. Diva sustine ca ii place sa stie ce se poarta, dar nu imbraca decat hainele in care ii sta bine.

Lady in red

Si cum iar putea sta mai bine unei blonde decat intr-o rochie rosie! Iat-o intr-o creatie Rhea Costa, si purtand un colier realizat chiar de ea.

Si tot intr-o rochita rosie, de aceasta data pe un umar, un model extrem de versatil si care o prinde de minune pe blonda Valentina. Ea si-a accesorizat tinuta cu un clutch cu textura aurie si cu o pereche de sandale nude.

Citeste si:

Ieri - cei mai buni prieteni, astazi - dusmani de moarte. Marul discordiei dintre vedete

Alerta! Cod rosu de inundatii! Afla ce judete sunt afectate

Dieta last-minute. Ai o saptamana ca sa dai jos 5 kilograme!

Little black dress

Rochia mulata, in stil evantai, o avantajeaza foarte mult pe Valentina pentru ca ii pune in valoare silueta. Este o rochie simpla, dar de efect.

O rochie delicata, dar si sofisticata este cea din dantela neagra pe care fotomodelul a purtat-o la petrecere cu dress-code black tie. Rochia pe un singur umar era stransa in talie cu o curea cu aplicatii aurii, iar intreaga tinuta Valentina a accesorizat-o cu un clutch rosu si cu unghiile in aceeasi nuanta.

Tinuta senzuala

La una dintre petrecerile Viva, Valentina a purtat o rochie foarte delicata si senzuala, din dantela mov, cu un decupaj sexy pe spate care i-a scos in evidenta pielea perfect bronzata si silueta de topmodel.

Tinuta relaxata

"Pentru o zi plina de drumuri prin oras, recomand o pereche de balerini confortabili si o tinuta relaxata", scria Valentina in dreptul acestei fotografii postate pe facebook. Si, dupa cum bine se vede, tinuta relaxata a blondei consta intr-un top nude din matase si o pereche de pantaloni scurti, eleganti, tot din matase.

Street fashion

Evident ca relaxata ramane la Valentina si tinuta de strada. Iat-o intr-o rochita scurta alba si o jacheta de jeans, combinate perfect cu cizmulitele din piele intoarsa.

Linie proprie de bijuterii

De curand, Valentina si-a lansat si propria linie de bijuterii, in special coliere statement, create dupa chipul si asemanarea sa: rafinate, delicate si in acelasi timp intr-o bogatie de culori.

Surse foto: fashion365.ro, facebook.com, unica.ro, viva.ro, agentiadepresamondena.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare