Stil

#fusta #curea #cizme #balerini #pantaloni #Expertul Acasa.ro creatoarea de moda Silvia Terziu

Expertul Acasa.ro, creatoarea de moda Silvia Terziu: Sfaturi vestimentare ca sa-ti ascunzi defectele

Hainele ne subliniaza intr-un anumit mod silueta, de aceea este indicat sa cunoastem ceea ce ni se potriveste sau ceea ce este de evitat atunci cand mergem la cumparaturi pentru a ne reinnoi garderoba. Este cunoscut faptul ca putem crea diferite efecte vizuale ce ne vor ajuta sa scoatem in evidenta parti ale corpului care ne favorizeaza.

O persoana inalta si slaba va evita hainele lungi, respectiv tocurile prea inalte, care ar accentua in exces aceasta trasatura.

Recomandati sunt balerinii sau cizmele fara toc, in combinatie cu o imbracaminte formata din 3 piese: fusta, jeansi sau pantaloni, impreuna cu o bluza scurta pana in talie sau putin peste talie si o vesta transparenta sau chiar din lana. Astfel de tinute ne vor ajuta sa parem putin mai scunde, deoarece privirea va percepe existenta mai multor piese vestimentare, atentia deplasandu-se astfel in aceasta directie si nu asupra inaltimii.

O persoana inalta, cu forme va proceda in mod invers. Sunt recomandate hainele lungi si cat mai putine piese vestimentare, un pantalon si o bluza peste solduri, alaturi de o curea care sa ne accentueze talia. Chiar si fara a purta pantofi cu toc, aceasta tinuta ne va avantaja.

O persoana scunda si slaba va evita hainele largi si alaturarea prea multor piese vestimentare. Daca se vor adopta ca si incaltaminte balerinii in timpul zilei, se recomanda ca pantalonul sa fie skinny si lungimea bluzei pana in talie, accesorizate eventual cu o curelusa, pentru obtinerea efectului vizual de inaltare.

O persoana scunda si cu forme va evita pantaloni largi, balerinii, hainele mulate pe corp! Se va axa pe achizitionarea unor rochite de lungime medie, usor cambrate pe talie, impreuna de o curelusa, respectiv vesta, care sa acopere eventualele partile inestetice. In timpul zilei este recomandat ca tocurile purtate sa fie de lungime minima.

Silvia Terziu

Creatoare de moda

www.silviaterziu.com

Showroom: Strada Lipscani nr 52, Bucuresti

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Silvia Terziu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea