Pentru ea

#paste #stil vestimentar #imbracaminte #slujba de paste #imbracaminte slujba #sfatri utile

Sfaturi sa te imbraci potrivit pentru slujba de Paste

Daca vrei sa iei parte la slujba de Paste, trebuie sa fii atenta la felul in care te imbraci. De obicei, acest eveniment necesita o tinuta vestimentara speciala, discreta, cuviincioasa si pragmatica. Iata cateva ponturi pentru a-ti alege hainele potrivite pentru slujba de Paste.


Alege stilul potrivit

Se spune ca la Biserica trebuie sa mergi cu haine noi, insa daca n-ai avut timp sa mergi la cumparaturi, poti compune o tinuta decenta din hainele pe care le ai in dulap. Pentru aceasta ocazie este bine sa alegi o tinuta formala.

Poti lua in considerare o tinuta elegant-casual. Pentru aceasta tinuta, o fusta trei sferturi cu o camasa decenta si un sacou elegant se potrivesc de minune cu o pereche de pantofi cu tocul mediu. In cazul in care nu stii ce sa alegi, imbraca-te asa cum ai face-o pentru o zi de munca. Business-casual este o alta optiune potrivita pentru a merge la slujba de Paste.


Evita hainele care ar putea parea indecente

Pentru a nu atrage atentia asupra ta, evita sa poti la Biserica tricouri decoltate, fuste scurte sau bluze fara maneci. Modestia si discretia sunt cele mai bune atuuri pentru a participa la slujbele de Paste, mai ales daca nu esti familiarizata cu obiceiurile religioase.


Nu te imbraca in haine in culori puternice

Pentru a participa la slujba de Paste, este bine sa alegi tinute in combinatii de culori complementare, dar discrete. De exemplu, poti alege sa porti un costum negru sau bleumarin pe care sa il combini cu o camasa in culorile primaverii: pepene galben, menta, trandafiriu, albastru sau portocaliu. Vei fi eleganta si decenta, in acelasi timp.


Alege accesorii discrete

Pentru a da un plus de culoare vestimentatiei tale poti alege sa o accesorizezi cu cateva bijuterii sau esarfe care sa se potriveasca perfect cu tinuta aleasa si sa nu fie prea tipatoare. Perlele sunt ideale pentru anotimpul primavaratic si se potrivesc tinutelor elegante.

Alege bijuterii discrete care sa nu atraga foarte tare atentia. Cat despre esarfe, acestea trebuie alese in functie de culoarea hainelor: colorate daca tinuta este monocromatica si neutra sau in nuante pastelate, daca ai ales culori tari in rest.

Sursa foto: newestwrinkles.wordpress.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare