Pentru ea

#john galliano #stil feminin #designeri vestimentari #casa de moda John Galliano

Sezonul acesta se poarta tinutele 3D

Pentru acest sezon, femeia in viziunea celor de la casa de moda John Galliano este sic si originala. Ea imbraca tinute pline de culoare, vii, electrizante, dar foarte feminine, dublate de o nota absolut originala: texturile tridimensionale.

Tinutele 3D

Bill Gaytten, designerul casei de moda Galliano, experimenteaza in acest sezon tesaturile 3D, cu o structura si o textura aparte, care ofera cu adevarat o experienta tridimensionala.

Printre tesaturile preferate pentru acest sezon se numara si o reinterpretare a neoprenului, cu imprimeuri gravate. Tesaturile sunt moi si dinamice in acelasi timp.

Culorile

Anul acesta, casa de moda Galliano mizeaza pe culorile neon, foarte tari, de la galben puternic, la fucsia sau verde-menta. Sunt culori foarte feminine, potrivite pentru femeile cu atitudine.

Sunt culori vibrante, de-a dreptul picante, menite sa schimbe tonusul.

Rochiile

Galliano a redus semnificativ dimensiunile rochiei, mizand pentru primavara-vara lui 2014 in special pe genul "foarte scurt".

Din colectie nu lipsesc insa nici rochiile maxi, din materiale vaporoase suprapuse. Sunt foarte feminine si subliniaza intotdeauna talia cu ajutorul curelelor late.

Pantalonii

Cea mai interesanta este lungimea pe care o au pantalonii in viziunea designerului Bill Gaytten. Ei nu se opresc nici la jumatatea gambei si nici dincolo de glezna, ci undeva la mijloc intre cele doua. Au buzunare inchise cu fermoar si talie foarte inalta.

Jachetele

Jachetele au taieturi geometrice, uneori chiar asimetrice, dar cu linii ferme care dau greutate tinutelor. Fermoarul, chiar daca este doar un simplu detaliu lipsit de utilitate, este nelipsit.

Accesoriile

Sandalele cu platforma sunt de departe accesoriul de baza pe care Galliano il lanseaza sezonul acesta. Sandalele au si ele un design futurist, hi-tech, cu imprimeuri gravate pentru o experienta 3D.

Aplicatiile florale, cu elemente metalice sau cu pietre stralucitoare, par realizate de maestrii in arta origami.

Centurile, care nu au niciun fel de catarama, sunt simple si par turnate pe talie.

Sursa foto: vogue.com, modalitik.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare