Pentru ea

#Saptamana Modei de la Londra #stil #moda #saptamana modei #moda copii #saptamana modei pentru copii

Saptamana modei pentru copii, primul eveniment fashion dedicat exclusiv copiilor

Dupa celebrele Saptamani ale modei de la Milano, New York sau Paris, dedicate modei adultilor, copiii vor avea propriul lor eveniment, care va da tonul in materie de fashion si stil pentru prichindei. Global Kid's Fashion Week este primul eveniment de moda dedicat in exclusivitate copiilor si va avea loc in perioada 19-20 martie 2013, la Londra.


Casele de moda vor lansa colectii la Saptamana modei pentru copii

Cele mai importante case de moda din lume vor lansa colectii special create pentru copii. Dintre casele de moda care si-au anuntat prezenta la eveniment se numara Paul Smith Junior, Junior Gaultier, Chloe, Little Marc Jacobs, Louis Vuitton, I Pinco Pallino, Tommy Hilfiger, Diesel, Suzanne Ermann, Anne Kurris si Supertrash.


Colectia lui Marc Jacobs, cea mai asteptata

Colectia de haine pentru copii semnata de celebrul designer Marc Jacobs starneste inca de pe acum interesul, mai ales ca in presa au aparut cateva imagini cu piesele vestimentare dedicate prichindeilor. Marc Jacobs a lansat prima colectie vestimentara pentru copii in anul 2005, iar in 2010 a lansat o linie de costume de baie.

Interesul crescut fata de creatiile lui Marc Jacobs nu surprinde pe nimeni, deoarece designerul este preferat de majoritatea vedetelor din showbizul international. Suri Cruise, fiica lui Tom Cruise si a lui Katie Holmes, poarta frecvent creatiile lui Marc Jacobs si a fost desemnata cel mai bine imbracat copil de la Hollywood. Fiica lui Beyonce si fiica celebrului fotomodel Alessandra Ambrosio poarta piese vestimentare concepute de Marc Jacobs si atrag atentia de fiecare data cand apar in public.


Era nevoie de o Saptamana a modei pentru copii?

Da, specialistii spun ca Saptamana modei pentru copii este un eveniment binevenit, deoarece din ce in ce mai multi parinti sunt preocupati de crearea unui stil vestimentar aparte pentru copiii lor.

"Moda pentru copii este jucausa, distractiva si inovatoare. Noi consideram ca merita sa aiba parte de un eveniment dedicat acestui segment", a declarat Alex Theophanous, directorul retailerului AlexandAlexa.com, organizatorul evenimentului Global Kid's Fashion Week.

Banii obtinuti din vanzarea biletelor la Saptamana Modei pentru copii vor fi donati fundatiei Kids Charity, afiniata retailerului AlexandAlexa.com.

Conform informatiilor, Romeo si Harper Beckham, fiii lui David si Victoria Beckham, ar putea fi imaginea Saptamanei Modei pentru copii.

Sursa foto: dailymail.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului