Pentru ea

#stil #sandale platforma #sandale ortopedice # sandale ortopedice 2012 # sandale vara ortopedice # tendinte sandale ortopedice 2012

Sandale ortopedice cu platforma pentru vara 2012

Majoritatea femeilor prefera comodele sandale ortopedice cu platforma in fata celor cu toc-cui, gratie gradului sporit de confort pe care il ofera. Vorbim, desigur, despre sandalele cu talpa intreaga liniara, care au marea calitate de a sustine excelent piciorul, intr-un echilibru la care ravnim in fiecare zi. In plus, sandalele cu platforma sunt extrem de populare in randul tendintelor in vara 2012.

Chiar daca in mentalitatea doamnelor si domnisoarelor s-a impamantenit ideea ca sandalele ortopedice cu platforma sunt potrivite doar pentru zi, in tinutele casual (si doar putin formale), designerii au adus in vara 2012 o noua conceptie asupra acestui tip de talpa: sunt excelente si pentru ocaziile speciale.

Tendintele sandalelor cu platforma in 2012

In functie de tinuta pe care o porti, ai la dispozitie sandale ortopedice cu platforme clasice, decorate cu banuti metalici, in nuante neutre sau in culori extravagante, precum auriul sau rosul intens. Imprimeurile funky sunt ideale pentru ansamblurile vestimentare din timpul zilei, gratie aerului lor vesel si jucaus.



Foto: millionlooks.com

Aspectul impletit este din nou la moda, iar imprimeul formal alb-negru este extrem de potrivit pentru tinutele de birou.



Foto: millionlooks.com

Credeai ca sandalele ortopedice cu platforma nu pot fi suficient de elegante pentru rochiile tale de "femme fatale"?

Casele de moda celebre D&G si Moschino iti contrazic convingerile in vara 2012: auriul sofisticat confera un nou aspect sandalelor cu talpa intreaga, imprimeurile etnice striga "pretiozitate", accesoriile metalice completeaza perfect o tinuta pretentioasa, iar baretele subtiri nu se puteau mula mai bine pe cerintele unui eveniment din timpul serii.



Foto: millionlooks.com

Cum porti sandalele ortopedice cu platforma

Asorteaza sandalele ortopedice cu platforma cu tunici de in, colorate sau albe, cu jeansi si pantaloni trei sferturi, pantaloni scurti, fuste mini sau midi, asortandu-le cu accesorii in culori metalice si bratari late.

Cat despre paleta cromatica, alege culori vii, extrem de populare in vara 2012. Esarfele si bratarile suprapuse merg de minune cu acest model de sandale, iar geanta ideala trebuie sa creeze un efect complementar cu acestea.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului