Pentru ea

#sandale cu toc gros #tendinte incaltaminte #incaltaminte vara # sandale cu toc #sandale

Sandale cu toc gros de la LaScarpa.ro – Noi tendinte de "incaltat" toata vara

Vara este aproape si reprezinta momentul ideal pentru improspatarea garderobei cu accesorii noi care sa te mentina in trend si in acest sezon. Unul dintre cele mai indragite articole ale anului 2017 il reprezinta aceste sandale cu toc gros care se remarca prin faptul ca pun in evidenta frumusetea femeilor, dar si contribuie la crearea unei conduite impunatoare si fermecatoare.

Sandale cu toc gros La Scarpa – Modele versatile ideale pentru tinutele de vara

Sandalele cu toc gros nu au cum sa nu fie indragite de toata populatia feminina, caci pe langa faptul ca au un aspect deosebit, acestea mai detin si avantajul de a-ti oferi mai multa comoditate si stabilitate in timpul mersului, caci grosimea tocului contribuie la mentinerea echilibrului si la atenuarea greutatii care revine in partea din fata a piciorului, cum se intampla la incaltamintea cu toc subtire.

La Scarpa este brand renumit de incaltaminte de calitate si iti ofera modele de sandale cu toc care iti permit efectiv sa te deplasezi mai usor, acestea asemanandu-se cu sandalele cu platforma.

Brandul combina stilul cu stabilitatea, astfel incat tu sa te poti bucura de orice pas facut in mod lejer care iti permite sa te deplasezi dezinvolt si cu usurinta. Sandalele cu platforma din magazinul online La Scarpa sunt modele versatile care pot fi accesorizate cu cele mai variate tinute, inclusiv cu rochiile de vara – echivalent al feminismului inocent si fermecator.

Nuante metalice – La Scarpa te mentine in trend cu moda

Sandalele cu toc gros in nuante metalice sunt unele dintre cele mai apreciate incaltari din aceasta categorie, fiind extrem de mult purtate. La Scarpa iti vne in ajutor si iti ofera modele variate de astfel de sandale cu toc, cu inaltimi diferite a tocului, cu diferite sisteme de prindere: curelusa sau bretea, astfel incat tinutele tale sa exceleze la capitolul fashion.

Combinate cu rochii sau fuste largi in nuante deschise, sandalele cu toc gros in nuante metalice te vor face sa te simti stapana pe sine in orice situatie.

Sandale cu toc gros – Sunt disponibile doar acele modele care iti pun in evidenta silueta

  • Sandalele cu toc gros trebuie sa fie alese in fel incat sa-ti puna in evidenta silueta, cat si frumusetea picioarelor. O combinatie reusita sunt sandalele cu toc gros cu sireturi care se gasesc in magazinele LaScarpa si care creeaza un efect minunat al intregii tinute;
  • Motivele florale sunt un alt must have pentru aceasta vara. Sandalele cu toc gros cu astfel de motive reprezinta o completare ideala pentru rochiile voalate de vara, dar si un element care iti va transforma tinuta intr-una mult mai atractiva;
  • Sandale cu toc gros din catifea reprezinta un rasfat pentru picioarele tale. Acestea sunt extrem de comode, iar in combinatie cu piesele vestimentare din bumbac sau din catifea te vor face sa arati minunat in orice moment al zilei.

La Scarpa – Incaltaminte dedicata confortului tau

La Scarpa este ajutorul tau atunci cand vrei sa gasesti sandalele cu toc gros ideale pentru a fi combinate cu cele mai variate tinute.

Poti opta intre modele in culori deschise sau clasicul negru, sau poti fi mai diferita si poti opta pentru culorile aprinse – visiniul fiind o culoare care se poarta extrem de mult in anul 2017.

Pentru comenzi acceseaza magazinul online lascarpa.ro sau poti apela la numarul de telefon: 0752.722.772.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare