Pentru ea

#stil #sandale # sandale cu manseta # sandale cu toc # sandale 2012 #tendinte sandale

Sandale cu manseta inalta pe glezna pentru primavara 2012

Nimic nu te va face sa te simti mai feminina decat o pereche de inalta pana la glezna , un accesoriu care se anunta deosebit de popular in . Modelul inspirat din incaltamintea romanilor s-a extins acum catre toate variantele de tocuri, de la cele cui pana la comoda talpa ortopedica. Iata din ce modele chic te poti inspira inainte sa faci cumparaturile anuale pentru sezonul cald.

Chiar daca ti se pare timpuriu sa te preocupi de reinnoirea colectiei de , o achizitie de acest gen te va face sa astepti cu mai mult entuziasm primavara. Manseta inalta este un must-have in 2012.

Sandale cu platforma

Pentru orice eleganta ai nevoie de o pereche de sandale cu platforma. Manseta inalta iti asigura stabilitatea de care ai nevoie, accentuand in acelasi timp zona gratioasa a gleznei. In plus, un astfel de model poate fi purtat cu rochii lungi sau scurte, pantaloni eleganti sau fuste mini seducatoare.

Sandale cu platforma in blocuri de culori

Blocurile de culori sunt foarte populare in randul tendintelor anului 2012. Acest imprimeu cromatic se potriveste perfect sandalelor cu manseta inalta, motiv pentru care faimosul Christian Louboutin a imbinat toate aceste caracteristici in noua sa colectie exclusivista.




Foto: refinery29.com

Sandalele grunge

Adeptele stilului grunge vor aprecia sandalele cu manseta pana la glezna catarama groasa si tinte, o varianta care se va integra perfect in tendintele primaverii anul acesta.

Sandalele boho-chic

Manseta inalta este un element-cheie si pentru sandalele boho-chic, fie ca optezi pentru toc inalt si platforma, fie ca preferi o talpa ortopedica. Merg de minune in tinutele vaporoase de primavara tarzie si pe toata perioada verii.



Foto: refinery29.com

Sandalele futuriste

Pentru o personalitate mai indrazneata, o pereche de sandale futuriste cu manseta inalta, pana la glezna, se va potrivi perfect in context. See By Chloe lanseaza un model de acest tip, in blocuri de culori pastelate - bleu, mustar si coral.




Foto: refinery29.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului