Pentru ea

#haine femei #haine #magazin online

S-a deschis un nou magazin online cu haine pentru femei

Un lucru stim sigur: orice femeie isi doreste sa fie frumoasa, ingrijita si apreciata. Tocmai de aceea, felul in care iti alegi in fiecare zi tinuta este un pas important pe care fiecare dintre noi il facem. Uneori stim exact ce sa alegem din dulap, alteori petrecem minute bune incercand sa ne decidem asupra tinutei perfecte.

Asa am aparut noi, Batoko: din necesitatea fiecarei femei de a avea un dulap plin cu cele mai frumoase, moderne si inspirationale haine. De aceea, site-ul nostru va pune la dispozitie o selectie impresionanta de haine pentru toate gusturile: rochii de ocazie sau casual, salopete, tricouri, pantaloni, compleuri care mai de care mai spectaculoase. Eleganta nu are varsta, de aceea suntem siguri ca putem sa multumim chiar si cele mai pretentioase gusturi! In plus, ne ocupam chiar si de accesoriile care sunt absolut indispensabile, asa ca sigur vei gasi aici ceasul sau bijuteria care sa iti complimenteze tinuta.

Si pentru ca alegerea hainelor nu e niciodata simpla, noi ne-am decis sa te ajutam si cu acest aspect. Te vom tine la curent cu ultimele noutati in materie de moda, vei afla mereu prima ce haine sau accesorii poarta vedetele tale preferate, vom sti sa iti soptim chiar si ce colectii urmeaza sa apara pe catwalk, asa ca ramai cu ochii pe noi, ca sa fii mereu in trend.

Si pentru ca traim intr-o lume in continua miscare, sigur nu ai mereu timp sa iei la pas toate magazinele de haine din mall. De aceea, noi am usurat aceasta procedura pentru tine, tot ce trebuie sa faci este sa dai cateva click-uri, si in cel mai scurt timp, hainele tale favorite ajung la usa casei tale. Alegi culoarea, marimea si modelul potrivit, iar de restul ne ocupam noi. Simplu, nu?

Iubim moda si iubim felul in care orice femeie reuseste sa fie frumoasa in felul ei. Noi doar te ajutam sa pui in valoare cele mai frumoase trasaturi ale tale. Si nu spunem doar noi asta, ci si cei peste 5 ani de experienta in domeniu, ani in care am adunat aproape 500.000 de prieteni pe retelele sociale – fb.me/Batoko.ro. Asta pentru ca ne place sa avem un contact cat mai strans cu fiecare dintre voi si sa ne asiguram ca ne ridicam intotdeauna la nivelul asteptarilor voastre.

Va asteptam sa ne descoperiti si suntem bucurosi ca ati ales Batoko.ro!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare