Pentru ea

#rochii ieftine #haine ieftine #haine #rochii

Rochiile ieftine, la fel de atragatoare precum cele scumpe

Hainele sunt dintotdeauna motivul pentru care femeile ar cheltui salariul intreg pe o luna, fara sa se gandeasca de doua ori. Niciodata nu poti avea prea multe haine sau prea multi pantofi si nici nu e de mirare ca nu ne putem abtine, data fiind oferta atat de variata care exista pe piata.

 

Rochiile sunt preferatele doamnelor si domnisoarelor mai ales in sezonul cald. Nu exista piesa vestimentara mai comoda, mai versatila, mai usor de purtat si de asortat precum o rochie. Atunci cand trebuie sa combini o bluza si o fusta, un tricou sau un top cu o pereche de jeansi, o camasa cu o pereche de pantaloni sau o vesta cu un jeans scurt, timpul pierdut pentru astfel de combinatii poate fi destul de mare. Trebuie sa tii cont de tot felul de reguli si, mai ales daca esti in intarziere, nu iti foloseste la nimic. In schimb, rochia este simplu de gasit, de tras pe tine, accesorizat si gata, ai o tinuta completa in doar cateva minute.

Ieftin inseamna mai mult nu mai slab calitativ

Pentru ca banii sunt importanti pentru fiecare dintre noi, este bine sa te gandesti de doua ori inainte de a arunca jumatate din salariu pe o rochie. Exista mereu rochii ieftine si foarte frumoase pe care le poti cumpara. In plus, nu tot ce este ieftin este de calitate indoielnica. Trebuie doar sa depui putin mai mult efort la cautare si cu siguranta vei gasi ceva care sa te satisfaca. Portofelul tau iti va fi recunoscator. Chiar daca ai un buget mai mare pentru cumparaturi, poti intotdeauna sa iti cumperi mai multe rochii mai ieftine, decat una singura foarte scumpa. In felul acesta, vei putea incropi mai multe tinute si vei fi asigurata si mereu chic perioada lunga de timp.

Pentru un shopping lejer alege online-ul

Vorbind despre timp, si acesta este o resursa foarte limitata pentru multi dintre noi. Se intampla adesea sa muncim peste program, sa ne impartim intre mai multe joburi, intre casa, familie si prieteni si sa nu mai avem timp fizic si nici rabdare sa mergem prin magazine, sa ne uitam, sa comparam, sa probam haine. In sprijinul nostru sunt magazinele online, care pun doar la un click distanta rochii superbe, ierftine si variate. Iti poti alege rochii online perfecte, in timp ce iti bei cafeaua de dimineata, in pauza de masa la birou sau in timp ce te joci cu cel mic. Rochiile online sunt prezentate in cele mai mici detalii si gasesti adesea suport online sau un tabel care sa te ajute sa iti alegi marimea perfecta.

In cazul in care rochia pe care ti-ai comandat-o online nu ti se potriveste, o poti returna sau poti beneficia de inlocuirea acesteia, in functie de politica magazinului online. Pe langa faptul ca pe internet gasesti o oferta mult mai variata, si preturile sunt mult mai accesibile. Magazinele online sunt scutite de multe taxe si impozite, de plata personalului, a unei chirii si nici nu au restrictii de program. Toate acestea sunt doar in avantajul tau, intrucat vei obtine preturi mai mici si poti plasa comanda chiar si in miez de noapte, daca atunci ti-ai facut putin timp pentru a te uita.

Cu siguranta cele mai frumoase, mai de calitate si mai ieftine rochii le gasesti online, asa ca nu avem niciun dubiu ca vei fi iremediabil cucerita de acest mod de shopping.

Sursa foto: domnite.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului