Pentru ea

#tinute #stil feminin #rochii de seara #rochii

Rochiile de seara, o adevarata provocare!

Stii acele discutii, cand mergi la salonul de coafura iar coafeza se transforma in confidenta? Din experienta, cele mai interminabile subiecte sunt in jurul evenimentelor de seara. Si incepi sa discuti cu ea ca si cum ar fi fost cu tine in toate magazinele din mall si nu ai gasit niciunde acea rochie de seara care sa te reprezinte. Si ce te faci cand esti una dintre invitatele speciale sau chiar gazda evenimentului?

Stresul poate fi destul de mare cand te asteapta un eveniment de seara pentru care nu ai gasit tinuta adecvata. Dintodeauna, evenimentele vin la pachet cu inca zeci de pregatiri. Daca machiajul, coafura si manichiura sunt relativ usor de realizat, rochia ramane cea mai mare provocare. Si nu stim cum se intampla dar noi (femeile) ne pricepem sa o gasim exact pe ultima suta de metri.

Oglinga, oglinjoara, care e cea mai frumoasa rochie din sala?

Stim sigur ca rochiile sunt acele piese vestimentare pe care trebuie sa le alegem cand mergem la o petrecere, indiferent de tema acesteia. Nu stim insa ce culoare, ce material sau ce croi ne avantajeaza si avem tendinta sa apelam la un designer vestimentar. Dar poate fi mai simplu de atat.

Ce trebuie sa ai in vedere, cand cumperi o rochie de seara.

In primul rand alege un material versatil, care sa se potriveasca formelor tale. Daca esti norocoasa posesoare a unei siluete in forma de clepsidra, atunci nu ai de ce sa iti faci griji, orice rochie ti se potriveste.

Daca doresti sa maschezi anumite zone ale corpului, atunci iti sunt recomandate rochiile lejere, care au croi stramt doar in zona taliei si au cadere lejera de la talie in jos.

Alege-ti rochia pe principiul „Less ...is More” si vei fi intotdeuna admirata. Rochiile lungi sunt si vor fi intodeauna elegante. Fii senzuala cu rochiile care au spate gol sau crapatura pe picior. Rochiile cu insertie de dantela sau cu broderie dau un plus de clasa.

Pe de alta parte, daca esti o persoana careia ii place sportul atunci rochiile scurte iti vor pune in evidenta picioarele lucrate. Si ar fi pacat sa le ascunzi sub o rochie lunga!

Alege culori care sa te bine-dispuna. Fii sigura pe alegerea ta si nu uita ca zambetul este cel mai bun accesoriu, indiferent de rochia aleasa!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare