Pentru ea

#rochii #revelion

Rochii de seara pentru Revelion

Petrecerea de Revelion este o ocazie speciala pentru orice femeie. Pentru a te simti bine in noapte de Anul Nou, rochie de seara cu adevarat deosebita.

Daca vrei sa intampini Anul Nou cu stil, trebuie sa te pregatesti din timp. Chiar daca ai purtat toate tinutele tale de ocazie in luna decembrie, inainte de Revelion, nu trebuie sa disperi. Multe magazine ofera reduceri substantiale dupa Craciun si poti gasi rochia perfecta pentru tine la un pret mai mic.

Inainte sa incepi cautarea rochiei perfecte, gandeste-te ce fel de rochie iti doresti si ce croiala te pune cel mai mult in valoare. Daca pornesti cautarea nepregatita ai putea sa alegi o rochie frumoasa, care insa nu ti se potriveste.

Pentru petrecerea de Revelion poti alege o tinuta mai extravanta. Daca nu te-ai hotarat asupra culorii, alege ceva potrivit pentru atmosfera de petrecere: auriu, argintiu, violet, rosu sau negru.

Nu uita, accesoriile si coafura trebuie sa se potriveasca cu rochia. Nu iti poti organiza intreaga tinuta pana cand nu alegi rochia perfecta pentru petrecere. Machiajul trebuie sa fie si el asortat cu rochia.

 

Cum sa alegi rochia perfecta pentru Revelion

 

Pentru a alege cea mai potrivita rochie pentru Revelion, trebuie sa tii cont de cativa factori:

 

1  Locatia

 

Rochia trebuie aleasa in functie de locatia petrecerii de Revelion la care vei participa. Daca, de exemplu, ai ales sa petreci Revelionul la restaurantul unui hotel, alege o rochie de seara.

Nu renunta la confort. Vei purta rochia timp de cel putin sase ore si probabil vei dansa in ea, asa ca alege o rochie in care sa te simti bine si care sa nu fie prea stramta.

Daca participi la o petrecere a unor prieteni sau cunostinte, organizata chiar la ei acasa, alege o rochie de cocktail.

Alege-ti tinuta in functie de activitatile care se vor desfasura de-a lungul serii. In cazul in care planuiesti sa iesi afara pentru a vedea un foc de artificii, vei avea nevoie de o haina potrivita dar si de un sal.

 

2  Bugetul

 

Nu uita de bugetul disponibil atunci cand pleci la cumparaturi. Daca ti-ai cheltuit toti banii pe cadouri de Craciun, alege o rochie simpla, pe care o poti accesoriza cu bijuterii.

Chiar daca gasesti o rochie frumoasa care iti vine bine, tine cont de pret. Nu trebuie sa incepi noul an cu datorii.

 

3 Croiala si materialul

 

Cand alegi rochia potrivita, nu uita de atuurile siluetei tale. Pune-ti in valoare punctele tari si nu alege o rochie care nu iti vine bine, indiferent cat de fantastic arata pe manechin.

Cele mai bune alegeri pentru materialul rochiei de Revelion sunt satinul si bumbacul. Evita tesaturile foarte subtiri, potrivite pentru vara.

 

4  Ocazia

 

Revelionul este o ocazie deosebita, astfel ca poti alege o rochie pe care nu ai purta-o in alte ocazii. Cand alegi tinuta pentru petrecerea de Anul Nou, nu trebuie sa-ti fie frica sa stralucesti.

In cazul in care vrei sa alegi o rochie cu paiete, nu cauta ceva foarte colorat. Paietele sunt elegante pe negru, argintiu si alte culori neutre .

Detaliile dramatice sunt potrivite pentru petrecerea de Revelion. Nu ezita sa probezi rochii cu funde, paiete sau broderii, dar nu uita: cu cat rochia este mai incarcata, cu atat accesoriile trebuie sa fie mai simple.

In cazul in care preferi sa adopti un stil mai conservator, o rochita neagra iti sta intodeauna la dispozitie. Negrul iti va subtia silueta si, cu accesoriile potrivite, vei putea crea o tinuta de seara speciala.

Daca te-ai hotarat sa porti o rochie din garderoba ta, alege o tinuta pe care grupul de oameni cu care vei petrece Revelionul sa nu o fi vazut in ultima vreme.

Iata cateva idei care sa te ajute sa alegi o rochie de seara pentru Revelion:
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare