Pentru ea

#rochii #stil feminin #craciun #tinute craciun

Rochii de Craciun uimitoare, la preturi accesibile

Au mai ramas doar doua saptamani pana la Craciun, iar tu nu ti-ai achizitionat inca tinuta pentru aceasta petrecere atat de calduroasa si plina de fast? Noi venim in ajutorul tau si iti prezentam cele mai frumoase rochii pentru Craciun pe care le poti gasi in cele mai cunoscute magazine, la preturi accesibile, de pana in 100 de lei. Iata ce propuneri avem pentru tine:

1. Rochia rosie

Culoarea rosie este nuanta traditionala a Craciunului, asa ca si tu poti sa iti alegi o tinuta in ton cu aceasta sarbatoare. O rochie rosie eleganta o poti gasi la magazinul H&M, la pretul de 89,90 lei. Este delicata, rafinata si o poti asorta de minune cu o pereche eleganta de pantofi nude.

2. Rochie neagra senzuala

Daca vrei sa fii o prezenta care sa atraga toate privirile asupra ta la petrecerea de Craciun, atunci alege o rochie eleganta si foarte senzuala, lunga, din voal negru transparent. Aceasta tinuta iti va da o alura misterioasa si va emana in jurul tau foarte multa senzualitate. Un model surprinzator si la un pret uimitor il poti gasi tot la magazinul H&M, la doar 59,90 lei.

O rochie neagra, la fel de provocatoare si senzuala, ideala pentru o petrecere sofisticata de Craciun o poti gasi si la magazinul Bershka, la 99 de lei.

3. Rochia burgund

In acest sezon burgundul este una dintre nuantele vedeta, asa ca din garderoba ta nu trebuie sa lipseasca macar o piesa vestimentara in aceasta culoare. De asemenea, daca vrei sa fii in pas cu moda si la petrecerea de Craciun poti alege o rochie burgund, lejera, pe care o poti asorta perfect cu o pereche de pantofi stilleto negri, usor decupati in laterale, sau cu o pereche de pantofi nude, cu toc inalt si platforma.

Aceste model il poti gasi la magazinul Bershka, la doar 79 de lei.

4. Rochia cu imprimeuri florale

Imprimeurile florale raman in tendinte si in 2014, asa ca o rochie cu un astfel de model ar fi o investitie foarte buna pentru petrecerea de Craciun. Un model de rochie cu imprimeuri florale difane si de efect poti gasi la magazinul Bershka, la 99 de lei.

Sursa foto: fashionbelief.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare