Pentru ea

#stil #rochii #rochii de seara #stil feminin #rochia rosie

Rochia rosie, trendul lunii decembrie

In cazul in care te intrebai care este culoarea-vedeta a sarbatorilor de iarna la acest sfarsit de an, raspunsul este unul cat se poate de predictibil. Rosul aprins domina trendul lunii decembrie in anul 2011. Prin urmare, petrecerile de Craciun si Revelion nu pot fi onorate altfel decat intr-o eleganta rochie rosie , pe care celebritatile o adora deja.

Clasica rochie neagra cedeaza tronul popularitatii rochiei rosii, cel putin in materie de tendinte vestimentare ale sezonului. Expresivitatea culorii care iti "fura" privirea solicita in acelasi timp un model simplu, dintr-un material pretios.

Iata cateva modele interesante din care te poti inspira luna aceasta pentru tinutele speciale:

Taylor Swift

Taylor Swift reuseste tot mai des sa castige aprecierea criticilor de moda pentru alegerile sale vestimentare. Cantareata country a stralucit pe covorul rosu la premiile Billboard Women 2011 intr-o frumoasa rochie rosie din tafta in stil retro. Vedeta a ales sa accesorizeze tinuta cu o curea fina si pantofi in nuanta pielii.

Rujul rosu intens a echilibrat in mod armonios intreaga aparitie a frumoasei artiste.



Foto: wasaphollywood.com

Rosario Dawson

Actrita Rosario Dawson a imbinat cu succes doua tendinte majore ale sezonului: rochia de un rosu aprins si dantela, cu trandafiri brodati, meniti sa "indulceasca" intregul ansamblu vestimentar.

Olivia Wilde

Olivia Wilde a ales o rochie stransa pe trup, cu umeri accentuati si model minimalist, care i-a pus in valoare formele si a atras numai comentarii pozitive la premiera celui mai recent film al sau, "The Change-Up".



Foto: lazygirls.info, fashiontrendesign.com

Jennifer Love Hewitt

Jennifer Love Hewitt si-a scos la iveala sex-appeal-ul cu ajutorul unei superbe rochii de culoare rosie de tip bandaj, cu maneci si decolteu generos.

Jennifer Lawrence

Inspira-te din stilul impecabil al artistei Jennifer Lawrence si alege o rochie rosie lunga , cu decolteu rotund si bretele subtiri, care urmareste subtil linia corpului. Accesorizeaz-o cu bijuterii discrete si o poseta-plic aurie.



Foto: celebrityfreaks.com, marieclaire.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare