Pentru ea

#designerii romani #Venera Arapu #haine #fashion

De unde iti poti cumpara haine unice, create de designerii romani

Vrei sa fii in pas cu moda si adori hainele create de designerii romani? Atunci avem o veste buna pentru tine. Numerosi designerii romani se vor strange la Designers' Boutique@Bucuresti Mall Vitan.

Bucuresti Mall sustine designul romanesc de fashion printr-o initiativa unica in Romania: deschiderea Designers Boutique@Bucuresti Mall, un pop-up store special care gazduieste gratuit cele mai noi colectii ale designerilor autohtoni.

Primul autor prezent la Designers Boutique este celebra Venera Arapu, ale carei creatii vor putea fi admirate si achizitionate in perioada 23 martie - 12 aprilie.

Venera Arapu este un designer apreciat atat in tara cat si in strainatate, primul designer roman prezent la Saptamana Modei de la Paris, inca din anul 1999. De-atunci, colectiile sale inedite si nonconformiste sunt prezente in magazine internationale. Ultima sa colectie "este realizata in cea mai mare parte din bumbac si matase cu accente corai si in nuante de albastru, are un aer proaspat, dar cu un twist sic. Tehnologia digitala, devenita in timp semnatura pentru Venera Arapu, apare din nou ca o reprezentare a postmodernitatii", conform descrierii brandului. Clientii vor avea ocazia sa descopere aceasta colectie, disponibila la nivel mondial in mediul online, in showroom-ul Venera Arapu, iar acum si in pop-up store-ul situat la parterul Bucuresti Mall.

Designers Boutique va fi deschis timp de trei luni, pana pe 15 iunie si va gazdui gratuit, la fiecare trei saptamani, colectia unui alt designer roman de fashion. Pe langa colectia noua, in magazin vor fi si articole din colectiile anterioare, cu discounturi. Mai mult, clientii Bucuresti Mall vor primi gratuit cate un produs Douglas la fiecare achizitie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare