Pentru ea

#stil #stil feminin #alb #haine albe #tinuta alba #asortare haine albe

Reguli de fashion atunci cand te imbraci in alb

Albul nu este doar culoarea verii. Daca vrei un stil impecabil, bucura-te de alb in orice anotimp. Nu insa fara a tine cont de regulile de baza atunci cand porti aceasta culoare.

Nu purta alb la o nunta

Poate ca ti se pare o regula invechita si depasita, dar nu este. Asta nu inseamna ca atunci cand mergi la o nunta alegi varianta extrema, sa nu porti deloc alb. O piesa alba nu deranjeaza pe nimeni, insa nu te imbraca din cap pana in picioare asa, ci rezerva-i miresei acest privilegiu.

Alege pantofii potriviti

Cand porti o rochie alba, o fusta sau pantaloni, pantofii devin mai importanti ca niciodata. In timp ce pantofii albi sunt in mare parte o optiune de vara, poti alege si o varianta mai inchisa, cu conditia sa nu alegi o pereche de sandale voluminoase sau de pantofi negri. Nude este o alegere mai mult decat potrivita.

Poarta alb la momentul oportun

Mediile urbane aglomerate nu sunt tocmai cel mai potrivit spatiu pentru a purta haine albe, asa ca tine cont ca exista un mare risc de a te murdari. Cel mai simplu mod de a purta un element alb cat mai curat este sa alegi o bluza dintr-un material delicat, pe care sa o porti pe sub un sacou. Tricourile albe personalizate sunt o alta optiune de eleganta.

Poarta alb pentru a-ti evidentia pielea bronzata

Nu ezita sa porti alb daca ai o piele bronzata frumos si uniform. Albul va scoate si mai mult in evidenta culoarea aramie a pielii.

Poarta alb si in sezonul rece

Daca ti se pare ca albul perfect nu e cea mai potrivita varianta pentru toamna sau pentru iarna, alege o tinuta crem, bej sau gri deschis din cap pana in picioare. Dar nu combina piese de un alb stralucitor cu cele crem sau bej pentru ca cele din urma vor parea murdare.

Poarta la tine o solutie impotriva petelor

Trebuie sa accepti faptul ca albul nu ramane curat pentru multa vreme, de aceea trebuie sa fii pregatit pentru astfel de situatii cum ar fi o pata urata pe haina ta alba. Ca sa treci usor peste aceasta problema, asigura-te mereu ca ai la tine un stick antipete.

Sursa foto: becomegorgeous.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare