Pentru ea

#meli melo #reduceri #vara #accesorii

Reducerile Meli Melo - Paris: Sic la pret mic

A inceput sezonul de rasfat, in magazinul online www.melimeloparis.ro. Coliere fantezie , bratari, cercei, esarfe si palarii te asteapta acum la doar 9.99 lei. Alege bijuterii si accesorii de care sa te bucuri tot timpul, inspira-te din propunerile noastre pentru cele mai bune achizitii ale momentului.

Colierele fantezie cu motive florale sunt in tendinte in acest an, asa ca nu vei da gres daca vei opta pentru cateva modele de acest tip. Noi iti recomandam un colier la baza gatului, cu un design foarte feminin. Costa 9.99 lei si poate fi asortat la o camasa simpla de birou sau la o rochie cu buline in stilul anilor ’50.

“Animal print-ul” face din nou furori pe podiumurile de prezentare. Pentru o tinuta reusita, asorteaza la o bluza din voal cu imprimeu leopard, o fusta neagra, creion si bijuterii fantezie discrete. Iti propunem o pereche de cercei fantezie verzi, in forma de lacrima si o bratara cu bile de diferite dimensiuni, in aceeasi nuanta, la 9.99 lei.

Elementele marine revin la moda in vara anului 2010. Pentru o tinuta care aminteste de stilul Rivierei franceze, ai nevoie de o pereche de pantaloni trei sferturi, o bluza in dungi cu  guler drept si multe accesorii in ton. Prinde-ti in par o esarfa cu flori mici, la 9.99 lei si asorteaza o pereche de cercei in forma de ancore, la acelasi pret. Ultimul retus il reprezinta geanta: aceasta trebuie sa fie comoda, incapatoare, dar cu detalii interesante. Propunerea noastra se indreapta spre un model cu impletituri si maner scurt, la pretul de 19.99 lei.

Simpatice si indispensabile la tinutele casual de primavara – vara, clutch-urile colorate sunt acum mai accesibile ca niciodata: doar 9.99 lei. Modelele cu design in dungi si degradeuri pot fi asortate la rochite usoare de vara, in vreme ce plicurile cu accesorii rotunde aplicate se potrivesc de minune la jeansi sau la pantalonii din materiale subtiri, de vara.

 In vacanta, alege sa porti o palarie din pai, cu model decupat, la 9.99 lei in combinatie cu o rochie lunga si vaporoasa. Bijuteriile si accesoriile trebuie sa fie in culori naturale, calde, asa ca iti recomandam un colier fantezie din lemn, la 9.99 lei si o geanta maro, din material textil, cu imprimeu floral , la 19.99 lei.

Rasfata-te, alinta-te cu cele mai frumoase modele de bijuterii si accesorii fantezie. Formele atragatoare, culorile vesele si preturile mici te imbie sa fii mai frumoasa ca niciodata. Profita de reducerile Meli Melo – Paris si achizitioneaza-ti o multime de produse la doar 9.99 lei.

Grabeste-te sa prinzi oferta Meli Melo – Paris!
 

 

Stil acasa.ro impreuna cu Meli Melo-Paris te invita sa participi la concursul: „Castiga accesorii de vara in valoare de 100  lei de la Meli Melo-Paris”. Daca iti doresti o tinuta rafinata, cu siguranta ai nevoie de accesoriile potrivite! Nu mai astepta si fa primul pas... participand la concurs!

Pentru a putea concura va trebui sa intri pe site-ul Meli Melo-Paris si sa-ti alegi produsele favorite (cu link) si mai apoi sa raspunzi pe forum.acasa.ro: Alege trei bijuterii sau accesorii Meli Melo care sa se potriveasca cel mai bine cu stilul tau de vara! Argumenteaza-ti cat mai bine alegerea facuta.

Pentru a participa la concurs da click AICI.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului