Pentru ea

#rochii #rochii lungi #rochii de seara

Recomandari pentru a purta rochii de seara lungi la evenimente speciale

Femeile iubesc sa mearga la evenimente la care sa isi poata expune cele mai confortabile si deosebite tinute si intotdeauna se entuziasmeaza atunci cand sunt invitate. Pentru a capta atentia celor prezenti la o petrecere, tot mai multe femei opteaza pentru rochii de seara lungi potrivite cu o tinuta eleganta si astfel fiecare femeie se simte importanta si apreciata.

Fiecare eveniment necesita un anumit dress code,iar pentru a face o alegere potrivita in aceasta privinta trebuie sa tii cont de cateva sfaturi.

Un element principal il reprezinta confortul pe care rochia il ofera. O astfel de optiune iti va acorda mai multa incredere de tine si te va face sa te simti intotdeauna frumoasa.

Eveneimentele si tendintele in materie de rochii

  • O rochie colorata si stralucitoare este perfecta pentru o petrecere intr-un cerc restrans de prieteni;
  • La evenimentele formale sunt recomandate tinutele mai sobre. Sunt preferate combinatiile de alb cu negru sau orice alta culoare, cu conditia sa fie uni;

Cu toate acestea, rochiile albe sunt cele care mentin tonul, deoarece culoarea alba semnifica puritatea si increderea in sine;

  • Rochiile pentru evenimente speciale care au maneci lungi se caracterizeaza prin faptul ca sunt universale. Astfel de modele mulate pe corp sunt create pentru a sublinia feminitatea trupului;
  • Aplicatiile de broderie si paiete pe rochii reprezinta o alta tendinta in materie de rochii.

Un astfel de model necesita o accesorizare atenta, pantoful ideal fiind unul din lac sau piele, cu tocul inalt si subtire, nicidecum nu trebuie alese pentru platforme sau toc gros.

Alegeti rochia in functie de aspectul tau fizic

Daca ai parti ale corpului de care nu esti multumita, atunci trebuie sa optezi pentru un model de rochie care ar armoniza aspectul tau fizic. Ai umerii lati? Alege o rochie care se prinda in jurul gatului.

Nu iti plac soldurile voluptoase? Mergi pe un model de rochie larga pe care sa o strangi cu o curea in talie.

Culoarea parului si a ochilor, precum si nuanta pielii reprezinta alte aspecte ale fizicului tau in functie de care trebuie sa-ti alegi rochia potrivita.

Daca esti bruneta, o nuanta de rosu aprins va realiza un contrast frumos si perfect cu culoarea parului tau.

Culorile metalice arata fascinant pe corpul persoanelor cu o nuanta a parului deschisa. Indrazneste sa porti la un eveniment o rochie de roz metalic sau chiar de tip bronz pentru a te simti in armonie cu specificul serii.

Pentru un impact vizual major alege o cromatica a rochiei care sa fie in concordanta cu tonul pielii tale

O inspiratie folositoare o reprezinta si aparitia vedetelor pe covorul rosu. In acest mod iti vei putea face o idee despre ceea ce se poarta si cum se combina anumite elemente.

Dar mai presus de toate este important sa te simti bine in pielea ta. De aceea, orice alegere in materie de rochii de seara lungi este posibila in functie de personalitatea ta. Alege o rochie in care te vei simti comod si care sa se potriveasca stilului tau personal.

Rochii de seara autohtone care se remarca prin eleganta, frumusete si unicitate

In atelierele Larysa se realizeaza modele unice de rochii de seara, modele care confera personalitate, comoditate si care pun in valoare aspectele frumoase ale corpului tau.

Acceseaza magazinul online aici. Telefon – 0722 219 375. E-mail – contact@larysa.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare