Pentru ea

#Niclas Massalsky # skincode # lansare skincode # crema frumusete # creme noapte

Interviu despre femei si frumusete cu un print! Sfatului lui pentru tine!

Printul Niclas Massalsky conduce Skincode Elvetia, o mica afacere de familie demarata impreuna cu tatal sau, fost director al celebrei companii LaPrairie. Conduce un brand dedicat femeilor, iar in Romania s-a aflat cu ocazia lansarii cremei pentru gat si decolteu, o inovatie absoluta in domeniul dermatocosmeticelor pentru femei. 

Acasa.ro: Skincode, un brand pentru femei, condus de barbati. Cum asa?

Niclas Massalsky: E o prejudecata a oamenilor ca in companiile de cosmetice sunt doar femei. La nivelul superior sunt mereu barbati. La nivelul contactului cu clientul sunt mai degraba femei, pentru ca interactioneaza, interactioneaza mult mai bine cu publicul nostru tinta, cunosc altfel produsele cosmetice.De obicei cand vine vorba despre finante, barbatii sunt putin mai buni. Desi si eu ma si distrez mult mai mult decat credeti.

Meseria va obliga sa cunoasteti femeile in profunzime. Ce secrete ascund ele?

Femeile in general? Sunt asemanatoare barbatilor, dar complet diferite (rade). Nu-mi voi intelege niciodata sotia, dar nevoiele de infrumusetare ale femilor le inteleg. Am invatat multe persoane din jurul meu sa foloseasca produsele potrivite. Chiar si barbati. Primesc telefoane si mi se spune: “Oau! Chestia aia pe care mi-ai dat-o pentru ochi chiar functioneaza! Mi-a zis si sotia, si colegii de birou chiar au observat!”. Am invatat-o chiar si pe sotia mea ca rutina zilnica de ingrijire este foarte importanta. Ea este o femeie ocupata, serioasa, nu credea ca este nevoie de astfel de proceduri de ingrijire. Dar acum, la 44 de ani, tenul sau arata foarte bine, nu ii tradeaza varsta.

Credeti ca barbatii ar trebui sa fie preocupati de ingrijirea lor?

Da, cu siguranta. De la felul in care se imbraca, pana la ingrijirea tenului, si barbatii au nevoie de ingrijire. Eu folosesc produse cosmetice, recunosc. Asta si datoriita meseriei, este adevarat, insa, barbatii chiar trebuie sa-si ingrijeasca tenul, mai ales pentru ca se barbieresc, iar acest proces este unul destul de dur pentru pielea noastra. De asemenea, barbatii fac riduri mult mai repede in jurul ochilor. 

Avem nevoie de ingrijire si exista atat de multe produse pe piata. Care sunt produsele esentiale?

Este foarte important ca femeile sa inteleaga ca tenul lor are nevoie de ingrijire zi de zi. Daca vrei sa ai rezultate, trebuie sa ai grija de tenul tau. Nu trebuie sa treaca nicio zi fara demachiere, aplicarea unei lotiuni tonice, a unui serum si apoi urmeaza crema hidratanta. Stiu ca in Romania femeile nu au incredere in serumuri, dar aceste produse sunt cu adevarat eficiente. Daca vrei cu adevarat rezultate, serumurile nu trebuie sa-ti lipseasca din ingrijirea zilnica.

Cat pret pun femeile din Romania pe frumusetea lor?

Da. Desi nu folosesc serum, pot spune ca femeile din Romania sunt cochete, sunt sic, si au inceput sa fie din ce in ce mai selective in privita produselor pe care le folosesc. Ca si tendinta generala, lumea are mai multa incredere in produsele de infrumusetare care se afla in farmacii, pe care le poti atinge, le poti testa, un trend mai nou in farmaciile din estul Europei. E adevarat ca in estul Europei conteaza foarte mult si pretul. Cand L'Oreal vine cu o oferta "trei la pret de 1", atunci este dificil sa concurezi, indiferent de calitatea produsului tau.

Ce produse concureaza cu Skincode in Romania? 

In acest moment, concuram cu Lierac, Vichy, La Roche-Posay, Eucerine. Insa, atu-ul nostru este calitatea produsului. Nu cred in reclama si in promovare agresiva. Eu cred in testarea produsului, in sampling, si sunt convins ca doar calitatea unui produs cosmetic il face pe client sa cumpere si a doua oara si sa devina fidel brandului. Marile companii internationale se bazeaza pe reclama agresiva, dar asta implica foarte multe resurse financiare, ori eu nu cred in aceasta politica.

Dar chiar si mostrele trebuie impartite cu atentie. Nu arunci pur si simplu un produs in punguta clientei, ci ii oferi ceva pentru problema pe care o are. Fiecare problema are alta rezolvare. Noi nu folosim multe ingrediente, ci doar cateva, orientate special catre problema pe care urmarim sa o tratam. "Naturalul" nu este intotdeauna solutia, nu este raspunsul pentru o problema. Noi recunoastem si ne mandrim cu produsele noastre create in laborator. Noi intervenim acolo unde natura nu mai poate. 

Ce prefera romancele in materie de cosmetice?

Trebuie sa recunosc, crema hidranta de 24 de ore este cel mai popular produs. Este dedicat tuturor tipurilor de ten, poate fi folosit atat seara cat si dimineata, este perfect chiar si pentru copii. Noi l-am folosit pentru copiii nostri, inca din primele lor zile de viata, si s-a potrivit perfect cu pielea lor sensibila. Este stiut faptul ca bebelusii au o piele delicata, care se irita foarte usor, tocmai de aceea am avut incredere in produsele Skincode. Acum, toata familia mea foloseste aceasta crema, le folosim in cantitati industriale. De asemenea, produsele anti-aging se vand foarte bine in Romania.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului