Pentru ea

#stil #rochii #rochii vedete #rochii emmy 2012 #tinute emmy 2012

Premiile Emmy 2012: tinutele dezastruoase ale vedetelor

Din pacate, tinutele dezastruoase ale vedetelor pe covorul rosu si-au facut aparitia si la Premiile Emmy 2012, cea de-a 64-a gala a decernarii distinctiilor pentru cele mai bune programe de televiziune din SUA. Chiar daca au existat aparitii care au meritat toate aplauzele, s-au ivit si altele mai putin inspirate.

Cateodata, dorinta de originalitate de modernitate se reflecta in alegeri gresite pentru vestimentatia evenimentelor de gala. Exemplele curg si la Premiile Emmy 2012, unde tinutele dezastruoase ale vedetelor s-au transformat in scurt timp subiecte de dezbatere in mass-media.

1. Glenn Close

Au apus, cu siguranta, timpurile in care Glenn Close era admirata pentru alegerile ei vestimentare. Premiile Grammy au surprins-o intr-o ipostaza mai putin reusita din punct de vedere al stilului. Criticii de moda au caracterizat tinuta actritei ca fiind ca "un costum in partea de sus si rochie de gala in partea de jos", un mix incompatibil si inestetic.

2. Christina Hendricks

Cu forme foarte pline, rubensiene aproape, Christina Hendricks ar fi facut mai bine sa aleaga o rochie in tonuri care sa o subtieze si mult mai putin mulata pe trup. Cremul i-a adaugat vizual kilograme in plus, iar cureaua casual omoara orice urma de pretiozitate a tinutei.



Foto: sfgate.com

3. Christine Baranski

Dornica sa isi reflecte personalitatea excentrica in tinuta, Christine Baranski a fost prea stralucitoare si prea putin formala pentru un eveniment de calibrul Premiilor Emmy.

4. Leslie Mann

Rochia purtata de Leslie Mann nu i-a pus sub nicio forma in evidenta silueta.I-a lasat la vedere bustul modest si l-a facut sa para mai mic prin decolteul la baza gatului, iar fusta prea larga si grosolan croita nu a facut un contrast cromatic tocmai reusit cu partea de sus a tinutei.



Foto: sfgate.com

5. Kenley Collins

Un alt exemplu "Asa nu" pe covorul rosu al Premiilor Emmy a fost rochia aleasa de Kenley Collins, cu un imprimeu floral prea similar cu el al draperiilor ornamentale si cu o croiala care pare nepotrivita pentru trupul minion al vedetei. Eroarea capitala au fost botinele cu siret alese de Kenley, total incompatibile atat cu rochia, cat si cu evenimentul.



Foto: sfgate.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului