Pentru ea

#pantofi cu toc #pantaloni skinny #pantaloni pana #haine tineresti

Ponturi vestimentare care te ajuta sa arati mai tanara

Odata cu inaintarea in varsta, principiile sociale te fac sa iti schimbi atitudinea in ceea ce priveste alegerea vestimentatiei. De aceea, cele mai multe femei trecute de varsta de 35 de ani adopta tinute din ce in ce mai sobre, care nu le mai scot in evidenta feminitatea. Exista insa solutii elegante, care sa fie in acord cu rigorile sociale, dar care sa te si faca sa te simti mai tanara si mai frumoasa. Iata cateva obiecte vestimentare care te pot ajuta sa iti creezi un look perfect, elegant si tineresc.

1. Pantofii cu toc

Desi cu inaintarea in varsta prioritatea in ceea ce priveste vestimentatia este confortul, este important, totodata, ca din garderoba ta sa nu elimini pantofii cu toc. Acestia ofera eleganta si feminitate, chiar daca alegi o tinuta mai lejera si comoda. Nu ezita sa porti nici balerinii, care sunt atat de sic si iti dau un aer adolescentin, foarte tineresc, mai ales daca ii alegi in nuante viu colorate.

2. Tinutele metalice, colorate sau accesorizate

Intre stilul clasic si plictisitor exista o linie foarte fina. Asa ca ai grija ca, atunci cand porti un sacou ca taieturi clasice, sa nu aiba si o culoare spalacita si fada. Nu iti fie teama sa te joci cu nuantele. Un look fresh, puternic colorat  iti va da si o alura mai tinereasca. Achizitioneaza-ti si obiecte vestimentare rosii, verzi, violet sau chiar albastre. De asemenea, tinutele accesorizate, cu paiete, dantela sau chiar metalice pot fi o alternativa eleganta si tinereasca pentru doamne.



3. Pantalonii skinny sau pana

Daca vrei sa ai un look tineresc, renunta si la vechii pantaloni evazati din stofa. Indrazneste sa porti si alte tipuri de pantaloni, insa care sa se preteze siluetei tale. Poarta pantaloni skinny, care sa iti puna in evidenta silueta sau pantaloni pana, cu talie inalta si pense, daca nu ai insa cateva kilograme in plus. De asemenea, nu ezita sa incerci si in aceasta privinta o gama variata de materiale sau culori aprinse, insa elegante.



Sursa foto: stylebistro.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului