Pentru ea

#sarafan #denim #stil feminin #pantaloni # tinute primavara #jacheta denim

Piese vestimentare din denim pentru tinute cool in primavara 2013

Tinutele casual din denim isi anunta revenirea spectaculoasa in aceasta primavara, astfel ca, daca sifonierul tau mai include piese vestimentare din acest material, este momentul sa le readuci la viata. Creeaza tinute surprinzatoare cu piese din denim, asorteaza-le cu accesoriile potrivite si descopera cele mai inspirate combinatii.


1. Jacheta denim cu imprimeu negru

Jacheta denim iti o da alura chic, iar daca stii sa mizezi pe combinatia potrivita, poti concura cu vedetele de la Hollywood!

Pentru un stil street smart, alege sa porti jacheta cu o rochita lejera de vara, de culoare deschisa, incaltaminte sport si o sapca simpla tot din denim. Accesoriile sunt si ele foarte importante pentru definitivarea stilului tau - un plic mare si o pereche de manusi din piele sunt mici trucuri la care poti apela daca vrei sa iesi in evidenta.


2. Sarafan denim cu jacheta din acelasi material

O tinuta urbana, care creeaza impresia ca participi la un shooting pentru un catalog specializat, nu trebuie sa iti lipseasca din sifonier. Mocasinii, balerinii sau pantofii oxford sunt doar cateva sugestii comode si stilate pe care le poti purta in aceasta tinuta.

Vei obtine un aer feminin si senzual daca accesorizezi outfit-ul cu manusi lungi din piele, de culoare roz murdar si un plic mare metalizat.


3. Pantaloni scurti din denim

Daca silueta ti-o permite, poarta o pereche de jeansi scurti prespalati, alaturi de o jacheta din acelasi material. Pantaloni scurti din denim sunt un must-have al noului sezon si, cu putina imaginatie, iti poti construi tot felul de tinute casual, casual-chic sau chiar office (daca ii porti cu o camasa alba cu pense si o pereche de platforme metalizate).


4. Pantaloni trei sferturi din denim

Pentru o tinuta inspirata din moda anilor '70, alege sa porti pantalonii trei sferturi din denim alaturi de un tricou simplu alb, geaca denim si platforme aurii. Completeaza-ti tinuta cu o pereche de ochelari statement si o geanta supradimensionata, model postas.



Sursa foto: treehugger.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului