Pentru ea

#sedinta foto #photo shooting privee #pin up style #aristocats bistro

Photo Shooting Privee: "Pin Up Style!" - 27 - 28 iulie, AristoCats Bistro

Aceasta sedinta stylish completa anunta o vara plina de peripetii, culoare, tinute extravagante, buline, dungi ametitoare, bucle relaxate si funde supradimensionate, toate gata sa te transforme intr-o diva sexy Pin Up Style! Conceptul PSP marca Aiuristique Events este unul care si-a facut rapid loc pe piata datorita profesionalismului si creativitatii make-up artistilor si hair stilistilor alesi de echipa noastra, care te vor ajuta sa te transformi intr-un model al anilor '50!

Fotografii cu experienta vor captura cele mai frumoase cadre avandu-te pe tine in rol principal. Vom avea grija sa te sfatuim asupra tinutei potrivite in functie de personalitatea ta, astfel vom alege impreuna piesele din garderoba Aiurealand by Atelier A!UREA si CDS, ce se va afla la vila boema cu aroma de turta dulce, AristoCats, acolo unde va avea loc acest shooting privee.


Ce am pregatit pentru tine?

  • Sedinta integrata de proffesional make up & hair styling.
  • "How to pose" tips & tricks.
  • Tinute extravagante unicat marca Atelier A!UREA si Pantofi CDS pictati manual la dispozitia ta.
  • Consiliere de stilism.
  • Gustari home made.
  • Voucher cadou pentru castigatorul tombolei "Pin it up & Pose" oferit de Monroe Make-Up & Hair Lounge constand intr-un rasfat "cocktail make-up & hair".


Cu ce vei pleca acasa?

  • Portofolio electronic cu cele mai reusite fotografii (tip revista glossy).
  • Discount-uri la serviciile de beauty oferite de catre partenerii nostri.
  • Sfaturi personalizate pentru o schimbare de look.
  • Zambete pe chip dupa o experienta stylish.

Intervalul in care se vor desfasura aceste sedinte foto aiuristice va fi: sambata, 27 iulie, intre orele 10:00 - 20:30 / duminica, 28 iulie, intre orele 10:00 - 20:30. Locatia aleasa (AristoCats Bistro) este una cocheta, care ne va oferi o atmosfera shabby chic, eleganta si plina de caldura! 

Pretul pentru aceasta sedinta privee marca Aiuristique Events, este de numai 299 lei si include sedinta de machiaj, hair styling, tips & tricks, garderoba cu piese unicat la dispozitia ta si pantofi pictati manual, consiliere vestimentara, gustari home made, portofolio electronic cu cele mai reusite fotografii - de tipul celor din revistele glossy, discount-uri la serviciile de beauty oferite de catre partenerii nostri si alte tentatii fashioniste.

In cazul in care te vei inscrie impreuna cu doua sau mai multe prietene, vei putea beneficia de un tarif redus de pana la 250lei/bilet. Te asiguram ca vei avea o experienta frumoasa, alaturi de oameni talentati si pasionati de munca pe care o depun. Zambetele de dupa iti vor confirma toate aceste lucruri! 

Asteptam confirmarea pe e-mailul aiuristique.events@gmail.com, impreuna cu numele tau complet si un numar de contact.

Noi vom reveni cu datele financiare pentru efectuarea platii, urmand apoi sa confirmam ziua si ora programarii tale! Termen limita pentru inscrieri: 25 iulie, ora 18:00; nu uita ca locurile sunt limitate! 

Te rugam sa urmaresti pagina noastra de facebook, intrucat vom avea constant postari in cadrul acestei pagini. Iar daca nu ai dat join la event, o poti face acum.

La final va oferim o Idee de Cadou aiuristic! Luna aceasta sarbatoresti pe cineva drag si nu stii ce cadou sa ii daruiesti? E simplu ! Ofera-i un Free Pass la al nostru "Photo Shooting Privee: "Pin Up Style"! Va aprecia cu siguranta gestul, crede-ne pe cuvant. Varianta electronica a voucher-ului cadou va fi cartonata si inmanata de echipa noastra la adresa sarbatoritului, specificata in prealabil de tine. In cazul in care doresti sa afli mai multe informatii, te rugam sa ne contactezi oricand la numerele: 0733 30 30 38/39 (Cristina).


Despre AIURISTIQUE Event

Aiuristique Events a aparut din dorinta de a organiza evenimente speciale si totodata atipice. Ne dorim sa ne facem simtita prezenta in viata voastra prin momente aiuristice pline de caldura si jucause, dar totodata si serioase care te pot ajuta sa te dezvolti atat personal cat si profesional.

Prin fiecare eveniment petrecut impreuna ne propunem sa va cunoastem pasiunile si asteptarile pentru a va oferi constant noi provocari.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare