Pentru ea

#Miss Romania #concurs frumusete #bucharest fashion week

Peste 30 de designeri romani si straini la Bucharest Fashion Week

In cadrul editiei din acest an a Bucharest Fashion Week, creatori de moda din Italia, Republica Moldova, Spania, Serbia, Polonia, Bulgaria, Malta, Ungaria isi vor prezenta colectiile de primavara - vara 2015. In acelasi timp, branduri si designeri cunoscuti precum La Perla, Guess, Antony Morato, Janiko sau Fran Rivera Alpa Costura vor oferi publicului un show unic. De hairstyling-ul modelelor se va ocupa Geta Marin, iar partea de make-up va fi asigurata de Cotimanis Show.

Saptamana Modei la Bucuresti va prezenta publicului colectiile unor designeri precum George Hojbota, Mineli, Andreea Dogaru, Nikita Rinadi, BSB, Ana Radu, Nausica Mode, Geanina Olaru, Ana Style, Maria Simion, Cristiana Maria Purdescu, Hardcore Fashion by Laurentiu Dobre, Laura Olteanu, DiVero by Natalia Pinzaru, Il lupo loco, Georgette, Ioana Voicu, Mexton, Atelierele Ilbah, dar si creatii ale studentilor de la Facultatile de Moda, Arta si Design Vestimentar din Bucuresti, Cluj si Timisoara.

Evenimente speciale la Bucharest Fashion Week

Ca in fiecare an, in cadrul Bucharest Fashion Week vor avea loc si o serie de evenimente speciale, care fac parte din traditia festivalului.

Miss Romania este etalonul concursurilor de frumusete din Romania si se desfasoara anual in cadrul festivalului Bucharest Fashion Week. Acesta este unul dintre cele mai importante concursuri de acest gen.

Top Model Romania este cel mai important concurs dedicat manechinelor din Romania. Prin acest eveniment, cele mai talentate modele din tara noastra au sansa de a fi prezentate principalelor agentii de modeling din lume.

Aflat la cea de a XVIII-a editie, Gala Fotbalului Romanesc este evenimentul in cadrul caruia sunt premiate performantele sportivilor si specialistilor de pe bancile tehnice ale celor mai mari cluburi de fotbal romanesti.

Nu in ultimul rand, la Bucharest Fashion Week are loc in fiecare an si Romanian Fashion Awards. Aici sunt premiati designerii si specialistii din industria modei romanesti, dar si vedetele si jurnalistii din presa de specialitate care s-au facut remarcati prin alegerile vestimentare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare