Pentru ea

# extensii par #par frumos #par

Parul frumos si diferit nu mai este doar prerogativa vedetelor

Ce poate fi mai frumos decat un par matasos, cu volum si plin de luciu? De nenumarate ori ai privit nedumerit la parul perfect al vedetelor de la Hollywood si ai invinuit mama natura pentru ca nu te-a inzestrat cu o podoaba capilara generoasa. Dar, oare, parul perfect vine impreuna cu statutul de vedeta, sau e vorba de o smecherie? Din diferite motive, chiar si atunci cand facem totul necesar pentru a avea un par lung si voluminos, nu mai ajungem sa ne vedem visul realizat.

Nu vom vorbi acum despre remedii naturiste sau proceduri chimice, care costa o groaza de bani, dar intr-un final nu isi fac treaba. iti propunem o solutie rapida si eficienta, iar dupa efectul wow pe care il are, multi o mai numesc magica. Extensiile de par si perucile - metoda de a obtine instantaneu aspectul mult dorit.

Pentru a te determina de ce tip de peruca sau extensie ai nevoie si care ti se potriveste dupa toate criteriile, vei avea nevoie de ani buni de cercetari, experimente si experiente. Dar, in realitate, lucrurile stau mult mai simplu si totul a fost deja gandit pentru tine.

Belher vine in ajutor cu experienta de peste 10 ani in domeniul industriei parului si te ajuta sa faci alegere corecta a extensiilor si perucilor, prin cateva sfaturi:

1. Alege-l pe cel natural de fiecare data cand ai ocazia, aici mentionam anume parul natural remy Indian. Parul Remy este parul uman care nu a fost tratat chimic, astfel incat si-a pastrat cuticula ce il protejeaza de actiunea factorilor externi.

2. Probabil ca ai auzit pareri sceptice pentru aceste produse, dar tine minte ca factorul determinant este calitatea. Atunci cand alegi extensiile de par sau peruca, opteaza pentru parul natural netratat chimic. Avantajul incontestabil a acestuia este durata mare de utilizare, posibilitatea de a coafa si vopsi ca si cum ar fi parul tau.

3. Alegerea tipului de extensii sau peruci este individuala, corespunzatoare cu stilul de viata si cu obiceiurile zilnice. Daca ai vrea sa-ti schimbi culoarea parului de cateva ori pe saptamana, atunci o peruca sintetica te salveaza.

Ce tipuri de extensii de par de calitate exista?

  • Extensiile clip-on. iti ia cateva minute sa le fixezi, dupa care le speli, coafezi cum iti doresti.
  • Extensiile tape-on. Sunt cele mai populare dupa extensiile clip-on (se fixeaza cu banda adeziva).
  • Extensiile cu cheratina. Te vor uimi cu usurinta si aspectul. Le poti folosi pana la 4-6 luni, dupa care le poti reutiliza.
  • Extensii cu microring. Asemanatoare extensiilor cu cheratina, cu inelus metalic, pentru un par frumos de durata.

Orice fantezie din copilarie este realizabila cu ajutorul perucilor naturale sau sintetice, practic poti face fata cu brio oricaror provocari, chiar si atunci cand iti doresti ca parul tau sa arate diferit in fiecare zi sau trebuie sa arati diferit la un eveniment important.

Pentru ca sa poti da frau liber imaginatiei si sa creezi cele mai spectaculoase coafuri, poti folosi tot spectrul aparatelor de coafat: perie pentru indreptat, ondulator de par, placa de par, uscator de par.

Ustensile perfecte pentru ca sa iti aranjezi parul acasa, dar pot fi folosite si ca utilaj profesional pentru saloanele de frumusete.

Pe langa versiunea online, poti vizita magazinul fizic in Bucuresti: Bd. Pache Protopopescu nr. 6, unde sunt disponibile toate produsele de pe site, uneori chiar mai multe. Aici poti vedea, testa, proba produsele, iar specialistii din magazin te vor ajuta sa iei cea mai buna decizie. Informatii suplimentare poti obtine printr-un email pe adresa Office@Belher.Ro sau unul din numerele de telefon 0753094018/0722466444.

Orice femeie se poate simti vedeta, daca si-a ales corect peruca sau extensiile de par. E atat de simplu!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului