Pentru ea

#parfumuri primavara #parfum #primavara

Parfumuri de primavara superbe, surprinzator de accesibile

A venit primavara si este timpul sa punem deoparte hainele groase si sa descoperim un parfum nou. Stiati ca, o data cu schimbarea de anotimp se modifica si felul in care percepem mirosurile? Potrivite pentru sezonul rece sunt parfumurile orientale si dulci, le percepem ca fiind senzuale si intense. Insa cu venirea primaverii aceleasi arome ne vor parea patrunzatoare si grele. Experti din domeniu ne recomanda pentru sezonul de copaci infloriti sa mizam pe parfumuri florale cu note fructate sau lemnoase. Astfel de arome ne vor incanta pe noi si pe cei care trec pe langa noi. Nu este necesar sa cheltuiti o suma semnificativa pentru a mirosi bine in orice moment al zilei. Exista un magazin online unde puteti achizitiona cu incredere parfumuri necostisitoare cu miros exceptional. Sunt mii de oameni care au descoperit aceste parfumuri foarte placute si persistente. Аrome suave, extrase din natura, prezentate in sticlute mici.

Parfumurile SANGADO sunt create de parfumierul Daniel Sangado si se comercializeaza in Marea Britanie, Spania, si alte tari europene. Lansand propria sa linie de arome, parfumierul si-a propus sa ofere calitate de lux la un pret accesibil. Parfumurile SANGADO sunt oferite direct clientilor prin intermediul online. Acest lucru este posibil datorita faptului ca atunci cand cumparati un parfum premium de fapt platiti mult pentru publicitate, marketing si distributie. Acest model eficient permite economii semnificative care se regasesc in pretul redus pentru clientul final.

La baza produselor sunt esente frantuzesti fine, selectate cu mare grija. Acest continut calitativ da dimensiune si adancime mirosului. Aromele sunt concentrate si persistente (variantele de dama sunt parfum, cele de barbarti apa de parfum). Parfumurile SANGADO sunt moderne si sofisticate, exista arome pentru toate gusturile si ocaziile.

Din portofoliul bogat de parfumuri SANGADO am ales top 5 arome potrivite pentru zilele de primavara.

1. Lacramioara (colectia florala, parfum 50 ml pentru ea, 59 lei)

Colectia florala SANGADO include  parfumuri cu predominanta unei singure flori in compozitia lor. Aromele fabuloase cum sunt cele de lacramioare, zambile, gardenie sau liliac sunt intotdeauna la moda. Aromele bazate pe o singura floare sunt recunoscute ca ultra-feminine atat de femei cat si de barbati. Sunt pure, delicate si senzuale. Lacramioara este un parfum proaspat, autentic de lacramioare. Un parfum incantator, proaspat si feminin.

 

2. Bella Femme (colectia Scarlet, parfum 60 ml pentru ea, 64 lei)

Acest parfum modern este din noua colectie denumita Scarlet. Aromele din aceasta colectie se deosebesc prin calitatea superioara a esentelor folosite si un ambalaj nou cu design elegant. Bella Femme este un parfum floral fructat gurmand. Este dedicat pentru femeia sofisticata si rafinata. Bella Femme raspandeste lux si senzualitate.

3. Costa del Sol (parfum 50 ml pentru ea, 59 lei)

V-ar placea in zilele de primavara sa mirositi frezie? Costa del Sol este un parfum floral lemnos. De la prima pulverizare se simte o combinatie rafinata de frezie si trandafir. Costa del Sol este confortabil, elegant si sportiv in acelasi timp. Este un parfum fresh, ideal pentru orice ocazie.

4. Stralucire Pura (colectia Scarlet, parfum 60 ml pentru ea, 64 lei)

Un parfum floral fructat, Stralucire Pura este o combinatie dintre note florale si fructate perfect echilibrate. Rezultatul este o compozitie ultrafeminina, iar femeia care poarta acest parfum se va simti cu totul speciala si irezistibila.

5. Invincibil (apa de parfum 50 ml pentru el, 59 lei)

Invincibil este un parfum masculin ultramodern. Barbatul in vizunea Invincibil este dinamic, sofisticat si constient de calitatile sale. Note lemnoase se impletesc cu note proaspete pentru o eleganta si masculinitate aparte.

 

Parfumurile SANGADO miros deosebit de frumos si lasa impresie de stil, eleganta si finete. Aromele sunt foarte pronuntate si de asemenea persistente. Un singur puf este absolut suficient pentru o intreaga zi, iar pretul este surprinzator de accesibil.

Parfumurile de dama evoca rafinament si senzualitate si pot fi un cadou deosebit pentru orice femeie (cu ocazia zilei de 8 martie, unei zile onomastice sau pur si simplu un gest romantic). In orice caz ea s-ar simti speciala si apreciata. Parfumurile masculine SANGADO sunt moderne si unice si se adreseaza barbatului sofisticat si elegant. Poate fi un cadou deosebit chiar pentru barbati pretentiosi. Se va ridica la standardele si celor mai exigenti domni.

Lasa-te cucerita de un parfum delicat si deosebit in ton cu primavara! Simte prospetimea de flori inflorite pe parcursul intregii zile! Radiaza cu eleganta si rafinament! Pregateste-te sa faci o impresie deosebita.

Parfumurile SANGADO pot fi vizualizate si comandate de pe site-ul www.sangado.ro. Informatiile detaliate existente pentru fiecare produs precum si numeroasele comentarii din partea clientilor va vor ajuta sa faceti cele mai inspirate alegeri.

P.S. Profita de oferta de primavara – parfum + Cadou + livrare gratuita!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare