Pentru ea

#pantof #pantofi #nunta #mireasa

Pantofii de mireasa: intre confort si eleganta

Pantofii pe care ii vei incalta in ziua nuntii tale sunt foarte importanti, iar acest lucru nu il stie nimeni mai bine decat tine. Te stresezi pentru ca stii ca acestia sunt decisivi pentru modul in care tu vei “conduce” petrecerea – deoarece tu vei fii mereu in centrul atentiei, vei primi invitatii si vei dansa toata noaptea. Asadar, pe langa faptul ca pantofii tai trebuie sa arate foarte bine, sa se asorteze cu rochia ta, sa denote eleganta si stil, acestia trebuie sa iti ofere si maximum de confort.

Trebuie sa stii ca este indicat sa ai la dispozitie doua luni inainte de nunta pentru a-i purta din cand in cand, deoarece picioarele tale trebuie sa se obisnuiasca cu incaltarile.

Un pic vintage , un pic modern, acesti pantofi sunt perfecti daca iti doresti sa dansezi toata noaptea si daca nu vrei sa ai probleme din cauza tocurilor prea inalte ori a pantofilor prea stamti. Foarte sic, moderni si sexy, acesti pantofi sunt o alegere grozava pentru o mireasa ce se vrea activa si degajata.

 

 

 

Sexy, feminin si romantic in acelasi timp. Pe acesti pantofi din matase alba sunt brodate flori si margele care iti vor face tinuta sa semene cu cea a unei printese. Poti opta pentru acesti pantofi doar daca rochia nu este la fel de incarcata, asadar, daca rochia ta este simpla, fara aplicatii, poti incalta o astfel de pereche.

 

 

 

O pereche de pantofi la care orice femeie viseaza – de un alb stralucitor, potrivit oricarei mirese. Tocul, relativ mic, iti ofera confortul necesar pentru a rezista in picioare cateva ore bune.

 

 

 

 

Pe cat de simple, pe atat de frumoase sunt aceste sandale . Piesa de rezistenta este floarea de cristal care leaga bretelele din matase alba. Aceste sandale sunt perfecte pentru o zi calduroasa de vara, iar marimea tocului este ideala.

 

 

 

Aceste sandale demne de vitrinele celor mai luxoase magazine s-ar potrivi de minune cu rochia ta de mireasa. Matasea alba si aplicatiile de pietre fac aceste sandale sa fie chiar si pe placul celor mai pretentioase mirese.

Se pare ca matasea alba este un „must-have” in ceea ce priveste incaltamintea destinata mireselor si acelasi lucru poate fi spus si despre aplicatiile decorative cu pietre Swarovski. Aceste sandale, irezistibe oricarei viitoare mirese, vor atrage atentia tuturor invitatilor, iar pe tine te vor face sa te simti ca o zana din povesti.

Pantofii ideali pentru o mireasa care se pregateste sa danseze toata noaptea. Extrem de delicati, te vor face sa te indragostesti de ei, mai ales pentru ca vor avea mare grija de picioarele tale.

Aceste sandale intruchipeaza eleganta, stilul si rafinamentul. O mireasa care opteaza pentru o astfel de pereche, este una pentru care eleganta inseamna totul.

Indiferent de alegerea pe care o vei face, trebuie sa ai in vedere faptul ca in calitate de mireasa, vei fi in centru atentiei si cel mai probabil vei sta toata noaptea in picioare asa ca pentru oricare pereche ai opta, nu uita sa iti iei o pereche de balerini, in cazul in care oboseala si durerea te vor invinge.

Distractie placuta si casa de piatra!

 


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului